Η δημοφιλής κατηγορία των “παπιών” υποδέχτηκε το 2019 το premium SYM VF 125, το οποίο αμέσως αγαπήθηκε από τους αναβάτες κάθε ηλικίας, αλλά και τον ειδικό Τύπο.

Με χαμηλό βάρος 111 κιλών και κινητήρα που αποδίδει 8,5 ίππους, το νέο SYM VF 125 εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις, σε συνδυασμό με κορυφαία οικονομία και ασφάλεια, χάρη στους μεγάλους τροχούς και το ισχυρό σύστημα πέδησης με δισκόφρενο εμπρός και πίσω.

SYM VF 125

Το VF125 διαφέρει σχεδιαστικά καθώς έχει έντονες sport αναφορές με κάθε τμήμα του να φανερώνει την προσοχή στη λεπτομέρεια. Επιφάνειες carbon υφής, δυναμικές γραμμές στο εσωτερικό της ποδιάς, επιθετικό πίσω τμήμα που καταλήγει σε μία αεροδυναμική αεροτομή, κάλυμμα εξάτμισης με επινικελωμένες λεπτομέρειες, σιρίτι στις ζάντες, εντυπωσιακό διακοσμητικό “πλαίσιο” χωροδικτύωμα κόκκινου χρώματος, φώτα ημέρας (DRL) LED και κομψό εξάγωνο πίσω φωτιστικό σώμα  LED, συνθέτουν ένα δυναμικό και κομψό δίκυκλο με έντονη προσωπικότητα.

SYM VF 125

Παρά το σπορ χαρακτήρα του το νέο SYM VF 125 αποτελεί μια εξαιρετικά πρακτική πρόταση καθημερινής μετακίνησης, χάρη στο μεγάλο χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, τον εξαιρετικά εργονομικό πίνακα οργάνων που συνδυάζει ψηφιακές και αναλογικές ενδείξεις και φυσικά το χαμηλό βάρος και την ευκολία οδήγησης.

SYM VF 125

Όλα τα παραπάνω μοναδικά πλεονεκτήματα συνδυάζονται πλέον με το νέο προωθητικό πρόγραμμα του SYM VF 125.

Η τιμή της μοτοσικλέτας είναι πλέον μειωμένη κατά 150 ευρώ, στα 2.110 ευρώ, ενώ παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε αγοραστή να επιλέξει το όφελος που τον συμφέρει περισσότερο και συγκεκριμένα:

  1. Δύο χρόνια δωρεάν service ή

  2. 36 μήνες άτοκη χρηματοδότηση

Ταυτόχρονα το μοντέλο είναι διαθέσιμο και ένα νέο χρώμα, το λευκό, που έρχεται να προστεθεί στα κόκκινο, μπλε και γκρι, όλα με ματ φινίρισμα που αναδεικνύει τον πολυτελή και προσεγμένο χαρακτήρα της πρότασης της SYM.

SYM VF 125

Με τα παραπάνω δεδομένα το VF125 αποτελεί ένα από τα πλέον πολυτελή δίκυκλα πόλης της αγοράς, ταυτόχρονα όμως πλούσια εξοπλισμένο, προσιτό και με το καλύτερο πακέτο υποστήριξης της αγοράς.