Με εντυπωσιακή σχεδίαση και πολλά στοιχεία εξοπλισμού, το νέο SYM HD300 αποτελεί ένα εξαιρετικό μεσαίο scooter για κάθε χρήση.  Συμπαγές σε διαστάσεις αλλά πλούσιο σε ανέσεις, είναι το κατάλληλο δίτροχο για μετακινήσεις μέσα και έξω από την πόλη, με την ασφάλεια που προσφέρουν οι μεγάλοι τροχοί των 16 ιντσών, τα ισχυρά φρένα με δίσκο εμπρός και πίσω, αλλά και στο standard ABS της Bosch.

Οι χώροι του HD300 είναι κορυφαίοι στην κατηγορία του, με  38 λίτρα αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, που φιλοξενεί ένα full-face κράνος και πολλά καθημερινά αντικείμενα. Μάλιστα, με μόλις 45 ευρώ επιπλέον κόστος, ο αποθηκευτικός χώρος γίνεται ακόμη μεγαλύτερος στην έκδοση με το βαμμένο στο χρώμα του scooter Top Box των 40 λίτρων.

SYM HD300

Στο εσωτερικό της ποδιάς, υπάρχει επίσης εύχρηστο ντουλαπάκι, με θύρα USB για φόρτιση συσκευών και αρκετό χώρο για φύλαξη μικροαντικειμένων.

Το HD300 διαθέτει το γνωστό για την αξιοπιστία του μονοκύλινδρο ,υγρόψυκτο κινητήρα F4s της SYM, με ηλεκτρονικό ψεκασμό Keihin και ισχύ 27.5 ίππων. Με νέα στοιχεία στο σχεδιασμό του πλαισίου και του κινητήρα, το νέο SYM HD300 είναι κατά 15 κιλά ελαφρύτερο, με αποτέλεσμα δυναμικές επιδόσεις και κατανάλωση καυσίμου μόλις 3,46 λίτρα/100χλμ.  Η χωρητικότητα του δοχείου βενζίνης στα 10 λίτρα, εξασφαλίζει αυτονομία που πλησιάζει τα 290 χιλιόμετρα.

SYM HD300

Η χρηστικότητα του SYM HD300 στην καθημερινή χρήση είναι εξαιρετική χάρη στην ύπαρξη πλευρικού και κεντρικού σταντ, στα αναδιπλούμενα μαρσπιέ για το συνεπιβάτη, στον εύχρηστο γάντζο στην ποδιά για την στήριξη τσαντών, στον εύχρηστο κεντρικό πολυδιακόπτη και φυσικά στην άνετη σέλα.

SYM HD300

Φώτα τεχνολογίας led συμπληρώνουν τον πληρέστατο και πολυτελή χαρακτήρα του SYM HD300, μαζί με τα πληρέστατα όργανα τα οποία περιλαμβάνουν ταχύμετρο, στροφόμετρο, ποσότητα καυσίμου, θερμοκρασία κινητήρα και πλήθος άλλων ενδείξεων,

SYM HD300

Η προσφορά με την νέα τιμή του HD300 στα 3.595 ευρώ ισχύει σε όλο το δίκτυο εμπόρων SYM ανά την Ελλάδα.