Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, η Karenta πήρε την απόφαση να αναστείλει τη λειτουργία των καταστημάτων της, μέχρι και το Σάββατο 4 Απριλίου. Η αναστολή λειτουργίας αφορά τόσο τις εκθέσεις νέων αυτοκινήτων, όσο και των μεταχειρισμένων, όμως τα σημεία service θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά, όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως τις 16:00. 

Η απόφαση αυτή της Karenta έρχεται παρά το γεγονός ότι τα καταστήματα πώλησης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, μαζί με τα συνεργεία, δεν εμπίπτουν στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την ανάσχεση του κορονοϊού στις 16 Μαρτίου. Σύμφωνα με αυτά και παρά την αναστολή λειτουργίας σχεδόν όλων των εμπορικών καταστημάτων, οι εκθέσεις αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και τα συνεργεία, παραμένουν ανοιχτά.

Η ανακοίνωση της Karenta

“Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που ζούμε και με γνώμονα το αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλουμε τη λειτουργία των εκθέσεων πώλησης καινούριων kαι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέχρι και το Σάββατο 4 Απριλίου. Διατηρούμε όλα τα σημεία SERVICE ανοικτά, όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως τις 16:00 για τις έκτακτες περιπτώσεις και φροντίζουμε για τον εφοδιασμό σε ανταλλακτικά, μέσω courier.

Das Welt Auto
Εκτός από τα καταστήματα πώλησης καινούριων αυτοκινήτων, κλειστές θα είναι και οι εκθέσεις μεταχειρισμένων της Karenta.

Έτσι πιστεύουμε ότι εξυπηρετούμε έμπρακτα τις οδηγίες της πολιτείας για παραμονή των εργαζομένων μας, των συνεργατών μας και των πελατών μας στο σπίτι, κάτι που είναι η βασική μας άμυνα στην παρούσα κατάσταση.

Η προστασία της υγείας των πολιτών για εμάς είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Οι πελάτες μας μπορούν να επικοινωνούν για κάθε πληροφορία, ερώτηση ή ενημέρωση σε όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας ή με αποστολή e-mail, στη διεύθυνση info@karenta.gr”.

Μεγάλο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα

Η Karenta είναι επίσημος έμπορος και επισκευαστής των μαρκών Volkswagen, Audi, Skoda και Volkswagen Commercial Vehicles (επαγγελματικά αυτοκίνητα) και διαθέτει καταστήματα στην Αθήνα (Μαρούσι, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Πειραιάς, Λεωφόρο Αχαρνών), τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης και τα Χανιά. Δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 300 υπαλλήλους.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης σημεία πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με την επωνυμία Das Welt Auto και Audi Approved :plus

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού με τα συνεργεία της Karenta, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρείας στη διεύθυνση https://www.karenta.gr/