Σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία τόσο για τη χώρα μας όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη, η Kosmocar, αντιπροσωπεία των μαρκών Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και των μοτοσικλετών Ducati στην Ελλάδα, δείχνει ταχύτατα αντανακλαστικά στην κοινή μάχη όλων ενάντια στον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Παραχωρεί ένα ολοκαίνουργιο και άρτια εξοπλισμένο ασθενοφόρο Volkswagen Crafter για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των υπηρεσιών υγείας.

  • Θέτει στη διάθεση του ΕΟΔΥ δεκάδες επιβατικά αυτοκίνητα από τις μάρκες που εισάγει στην Ελλάδα, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως κινητά συνεργεία λήψης δειγμάτων ανά την επικράτεια, τα οποία θα δημιουργηθούν τις επόμενες μέρες.

  • Προσφέρει άμεσα στη διάθεση αλυσίδων εμπορίας τροφίμων (super markets) σημαντικό αριθμό επαγγελματικών οχημάτων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για κατ’ οίκον παραδόσεις τροφίμων και άλλων αγαθών άμεσης ανάγκης. Ο στόχος είναι να αυξηθεί η συχνότητα διανομής των αγαθών και η εξυπηρέτηση των παραγγελιών με όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό τρόπο. 

VW Commercial
Δεκάδες επιβατικά αλλά και επαγγελματικά αυτοκίνητα θα διατεθούν από την Kosmocar για τις ανάγκες της πολιτείας και των super market, στην προσπάθεια ανάσχεσης της επιδημίας του κορονοϊού. 

Η ανακοίνωση της Kosmocar

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Kosmocar αναφορικά με την βοήθεια που προσφέρει στην πολιτεία αλλά και σε ιδιώτες στη μάχη κατά του κορονοϊού, αναφέρει:

“Η χώρα μας αντιμετωπίζει μία πρωτόγνωρη κατάσταση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία, την οικονομία, τον τρόπο ζωής και την καθημερινότητά μας. Από τη μία στιγμή στην άλλη έχουμε εμπλακεί όλοι μας. Πολιτεία, φορείς, πολίτες, σε μία μάχη απρόβλεπτης διάρκειας στην οποία πρέπει συνολικά, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών, να δείξουμε άμεσα αντανακλαστικά και την υψηλότερη ευαισθησία, με επείγουσα και αποτελεσματική συμμετοχή”.

Εμείς απλά να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια πράξη υψηλής κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας, η οποία ευχόμαστε να βρει πολύ γρήγορα μιμητές τόσο στο χώρο του αυτοκινήτου, όσο και σε όλες τις μεγάλες εταιρείες της χώρας που έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και συντονισμό της διάθεσης των οχημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με τον κ. Κωνσταντίνο Κύρκογλου, στο 697 833 2154, καθημερινά 09.00-18.00 και μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων οχημάτων.