Παρότι δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως απολαμβάνουν τα οφέλη της αυτοκίνησης, ελάχιστοι συγκριτικά είναι αυτοί που γνωρίζουν πως κατασκευάζεται ένα αυτοκίνητο.

Τα εργοστάσια αυτοκινήτου συνθέτουν ένα ολόκληρο σύμπαν, καθώς περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής χιλιομέτρων, εκατοντάδες εργαζομένους, συνδυασμό χειρωνακτικής και αυτοματοποιημένης εργασίας από ρομπότ και ένα αξιοζήλευτο και εντυπωσιακό σύστημα οργάνωσης της παραγωγής, που συντονίζει όλα τα παραπάνω σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή.

Προ πανδημίας κορονοϊού, η Audi οργάνωνε στο εργοστάσιό της στο Ίνγκολσταντ ξεναγήσεις, οι οποίες συγκέντρωναν τεράστιο ενδιαφέρον και εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Τα μέτρα ωστόσο της κοινωνικής απομόνωσης έφεραν την αναστολή των κανονικών ξεναγήσεων και την υιοθέτηση των εικονικών.

Audi Factory Ingolstadt
H Audi προσφέρει εικονικές ξεναγήσεις με δυνατότητα αμφίρδρομης επικοινωνίας, στο εργοστάσιό της στο Ίνγκολσταντ της Γερμανίας. 

Με αυτή πλέον τη δυνατότητα, η Audi δίνει την ευκαιρία σε όποια και όποιον το επιθυμεί να μάθει τη λειτουργία ενός υπερσύγχρονου ευρωπαϊκού εργοστασίου αυτοκινήτου και όχι μόνο. Καθώς μπορεί η ξενάγηση να είναι εικονική, ωστόσο υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα ειδικών που αναλαμβάνει να απαντήσει σε πραγματικό χρόνο όποια απορία σας προκύπτει κατά την ξενάγηση, είτε μέσω βιντεοκλήσης, είτε μέσω γραπτής επικοινωνίας (chat).

Το πρόγραμμα των ξεναγήσεων

Οι εικονικές περιηγήσεις στο εργοστάσιο της Audi στο Ίνγκολσταντ θα πραγματοποιούνται για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 8 Απριλίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα στη συνέχεια. Στο διάστημα των ημερών αυτών, θα υπάρχουν επαναλαμβανόμενες ξεναγήσεις των 20 περίπου λεπτών, στα αγγλικά και στα γερμανικά. Οι ώρες που αναφέρονται είναι Ελλάδας:

  • Τετάρτη 8 Απριλίου, 12:00 – 18:30

  • Πέμπτη 9 Απριλίου, 14:00 – 20:30

  • Τετάρτη 15 Απριλίου, 12:00 – 18:30

  • Πέμπτη 16 Απριλίου, 14:00 – 20:30

  • Τετάρτη 22 Απριλίου, 16:30 – 22:00

  • Τετάρτη 29 Απριλίου, 14:00 – 20:30

Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τις παραπάνω ώρες και ημέρες το σύνδεσμο  www.audi.stream και να επιλέξετε τη γλώσσα και την ξενάγηση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Για πιο παραστατικές πληροφορίες, μπορείτε να δείτε και το σχετικό video στη συνέχεια.