Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ducati Hellas και της Jigsaw Custom, στον τελικό του φετινού Custom Rumble της Ducati, που είχε ως στόχο να αναδείξει την πιο όμορφη custom-made Scrambler Ducati της χρονιάς. Η βαμμένη στο γνωστό κόκκινο της Ducati ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό, η οποία είχε κυριαρχήσει στην κατηγορία Rocker, τα πήγε περίφημα, κατακτώντας τη 2η θέση, με διαφορά μόλις τριών βαθμών από τη νικήτρια. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Scrambler 1100 FT, του Ιταλού Μάρκο Γκρατσιάνι από το CC Racing Garage.

Ducati
Η ελληνική πρόταση της Ducati Hellas, σε συνεργασία με τη Jigsaw Customs, που κέρδισε τη δεύτερη θέση. 

Η τελετή ανάδειξης του νικητή του εφετινού διαγωνισμού μεταδόθηκε ζωντανά το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαΐου, στη σελίδα Scrambler Ducati στο Facebook. Περισσότεροι από 16.000 Ducatisti, πολλοί από τη χώρα μας, παρακολούθησαν με αγωνία την ανακοίνωση της βαθμολογίας, από το κάθε μέλος της κριτικής επιτροπής, σε online σύνδεση.

Ducati
H Scrambler 1100 FT, του Ιταλού Μάρκο Γκρατσιάνι από το CC Racing Garage, η οποία κέρδισε το διαγωνισμό.

Η επιτροπή αποτελείτο από γνωστές προσωπικότητες του χώρου των δύο τροχών αλλά και δηλωμένους fans της Ducati. Πιο συγκεκριμένα από τον ηθοποιό Νίκολας Χουλτ, τους αναβάτες Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Τσαζ Ντέιβις, τον Ντατς Βαν Σόμερεν, ιδρυτή του BikeShed και τον Φίλιπο Μπάρμπακεϊν, ειδικό στο customization.

Ο νικητής Μάρκο Γκρατσιάνι έλαβε ως έπαθλο έναν πλήρως εξοπλισμένο φοριαμό εργαλείων Beta, προκειμένου να συνεχίσει πιο εύκολα και αποτελεσματικά το customization των Scrambler Ducati!