Ευκολία, οικονομία και σιγουριά για τουλάχιστον εφτά χρόνια προσφέρει η Kia σε κάθε αγοραστή που θα προτιμήσει σήμερα ένα από τα μοντέλα της γκάμας της. Χάρη στο πρόγραμμα «KiaMovingWithYou» η αγορά ενός καινούριου Kia είναι πιο συμφέρουσα παρά ποτέ.

Με αφετηρία την αβεβαιότητα λόγω της προηγούμενης πανδημίας του κορονοϊού, η Kia θέλησε να προσφέρει στους υποψήφιους πελάτες της τη σιγουριά που αποζητούν, πραγματοποιώντας το μεγάλο βήμα της αγοράς καινούριου αυτοκινήτου.

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με προκαταβολή από 30% και αποπληρωμή έως 84 μήνες, προσφέροντας χαμηλή μηνιαία δόση 1% της αξίας του αυτοκινήτου. Επίσης προσφέρει την 7ετή - μοναδική στο χώρο της αυτοκίνησης - εργοστασιακή εγγύηση Kia, καθώς και 5 χρόνια προνομιακό δωρεάν service.

Πιο συγκεκριμένα, σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της, η Kia καλύπτει για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ (όποιο από τα δύο λήξει πρώτο) τα τακτικά και προγραμματισμένα service, όπως αυτά προβλέπονται από τον κατασκευαστή, χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πελάτη. Επιπρόσθετα, όπως και η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση, το δωρεάν service συνοδεύει το αυτοκίνητο και μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη σε περίπτωση πώλησής του, αυξάνοντας σημαντικά τη μεταπωλητική αξία.

KiaMovingWithYou

Αναφορικά με τα πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης, η Kia προσφέρει τη δυνατότητα χαμηλής προκαταβολής, συγκεκριμένης χαμηλής ευέλικτης δόσης μόλις 1% της αξίας του αυτοκινήτου και δυνατότητα αποπληρωμής ανά πάσα στιγμή.

Τα δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα παρέχονται σε συνεργασία με την Eurobank και προβλέπουν προκαταβολή από 30%, δόση το 1% της αξίας του αυτοκινήτου, και περίοδο αποπληρωμής 60 ή 84 μήνες με 7,5% επιτόκιο. Για παράδειγμα, η μηνιαία δόση ξεκινά από μόλις 100 ευρώ για το Picanto ή από 223 ευρώ για το Sportage.

Το πρόγραμμα «KiaMovingWithYou» βρίσκεται ήδη σε ισχύ και μπορείτε να μάθετε περισσότερα με μια επίσκεψη στο επίσημο site της μάρκας στη χώρα μας.