Το Renault Clio έφτασε αισίως στη νέα 5η γενιά του, πιο ενδιαφέρον και πλήρες παρά ποτέ. Με πλήθος ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης, κορυφαία ασφάλεια και πληθώρα εκδόσεων, συνεχίζει την εξαιρετική του εμπορική πορεία τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη χώρα μας.

Το νέο πλαίσιο και ο κορυφαίος εξοπλισμός ασφάλειας του Renault Clio συνέβαλαν ώστε το να κατακτήσει τον τίτλο του Best in Class στην κατηγορία του, στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP, όπου έχει αποσπάσει την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων.

Ταυτόχρονα, το νέο Renault Clio ανοίγει το δρόμο για την αυτόνομη οδήγηση με το σύστημα Highway & Traffic Jam Companion και αποτελεί το πρώτο υβριδικό μοντέλο του Groupe Renault, με την επερχόμενη full hybrid Ε-TECH έκδοσή του.

Σήμερα το μοντέλο διατίθεται με μία υπερπλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης: 1.0 SCe 75 ίππων, 1.0 TCe 100 ίππων με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT, 1.3 TCe 130 ίππων με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC), διπλού καυσίμου (1.0 TCe 100 LPG) και diesel (1.5 Blue dCi 85 & 115 ίππων.

Renault Clio με Double Bonus

Εκτός από τα κορυφαία προϊόντικά του χαρακτηριστικά, το νέο Renault Clio, διαθέτει πλέον και το Double Bonus, το οποίο συνολικά αποφέρει όφελος έως 1.500€. Πιο συγκεκριμένα, όποιος επιλέξει ένα καινούριο Renault Clio έχει:

  • Επιδότηση ανταλλαγής

  • Δωρεάν το μεταλλικό χρώμα

  • Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault

  • Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια

  • Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες

Renault Clio με Double Bonus

Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσα από το δίκτυο των επίσημων εμπόρων της μάρκας σε όλη την Ελλάδα, στο οποίο μπορεί ο καθένας να πραγματοποιήσει και test drive του νέου Clio, ώστε να διαπιστώσει όλα τα πλεονεκτήματα του μοντέλου.