Αν έχετε ακόμα επιφυλάξεις για τα υβριδικά αυτοκίνητα, το νέο Hyundai Kona Hybrid είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει την άποψή σας. Ο συνδυασμός συμβατικού κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτρικού, επιφέρει τα αθροιστικά τους πλεονεκτήματα χωρίς τα μειονεκτήματα, εξασφαλίζοντας κορυφαία οδηγική απόλαυση με ταυτόχρονα πολύ χαμηλή κατανάλωση, ρύπους και έξοδα χρήσης.

Hyundai Kona Hybrid

Ταυτόχρονα, το νέο Hyundai Kona Hybrid διατηρεί τη βραβευμένη αισθητική του αμαξώματος και το ευρύχωρο εσωτερικό των συμβατικών εκδόσεων, εξασφαλίζοντας μει πλειάδα μοναδικών χαρακτηριστικών που το καθιστούν ακαταμάχητο:

 1. Συνδυάζει την υβριδική τεχνολογία με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6-DCT, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αρμονική, φυσική και άμεση επιτάχυνση.

 2. Διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό χειριστήρια σειριακής αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, για άμεση απόκριση στις προθέσεις του οδηγού.

 3. Προσφέρει πλούσια συνδυαστική ροπή 265Nm, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πλήρως υβριδικής κατηγορίας, για εξαιρετικές ρεπρίζ.

 4. Αποδίδει συνδυαστική ισχύ 141 ίππων, αξιοποιώντας κινητήρα μόλις 1.6 λίτρων που λειτουργεί με την αρχή Atkinson για κορυφαία ενεργειακή απόδοση.

 5. Διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (multi-link), για άψογη συνολικά ενεργητική ασφάλεια.

 6. Καταναλώνει κατά 45% λιγότερη βενζίνη (μόλις 3,9 λίτρα/100 χλμ. σε μικτό κύκλο) σε σχέση με τους μικρούς turbo κινητήρες εντός πόλης, όπου ενεργοποιεί εκτεταμένα την αποκλειστική ηλεκτροκίνηση.

 7. Η μπαταρία που τροφοδοτεί με ρεύμα τον ηλεκτρικό κινητήρα δεν χρειάζεται φόρτιση, καθώς ανακτά τη χαμένη ενέργεια από την κίνηση του αυτοκινήτου και την πέδηση.

 8. Η μπαταρία του είναι τελευταίας τεχνολογίας ιόντων λιθίου με υψηλή αξιοπιστία, ενώ καλύπτεται από την κορυφαία στην κατηγορία εργοστασιακή πανευρωπαϊκή εγγύηση 8 ετών.

 9. Η τακτική συντήρηση είναι εξαιρετικά οικονομική -στο επίπεδο μικρού βενζινοκίνητου- με ελαχιστοποιημένα λειτουργικά κόστη και μικρή καταπόνηση των μηχανικών μερών.

 10. Διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία προνοητικής εξοικονόμησης καυσίμου ECO-DAS, που αξιοποιεί ανηφορικές ή κατηφορικές κλίσεις, για αποδοτικότερη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας.

 11. Hyundai Kona Hybrid

Για όλους τους παραπάνω λόγους το νέο Hyundai Kona Hybrid αποτελεί μια ιδιαίτερα προηγμένη αλλά και οικονομική πρόταση στην κατηγορία των συμπαγών SUV, που αξίζει να γνωρίσετε.