Τα προηγμένα μηχανολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα του νέου Ford Kuga, του πιο εξηλεκτρισμένου μοντέλου στη γκάμα της Ford, εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση αλλά και κορυφαία αξιοπιστία, όπως αποδεικνύει έμπρακτα η προσφορά της 8ετούς εργοστασιακής εγγύησης Ford Protect.

Ford Kuga

Πολλές εκδόσεις για κάθε απαίτηση

Το νέο Ford Kuga είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε πέντε επίπεδα εξοπλισμού (Trend, Titanium, ST-Line, ST-Line X και Vignale), που συνδυάζονται με μία εκτεταμένη γκάμα εκδόσεων κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων. Αναλυτικότερα, το νέο Ford Kuga διατίθεται στην Ελλάδα με:

  • Κινητήρα βενζίνης 1.5L EcoBoost 150 ίππων, 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς

  • Πετρελαιοκινητήρα 1.5L EcoBlue 120 ίππων, 6-τάχυτο μηχανικό ή 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς

  • Πετρελαιοκινητήρα 2.0L EcoBlue 190 ίππων, 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση σε όλους τους τροχούς

  • Plug-in υβριδική έκδοση (PHEV) με τον βενζινοκινητήρα 2.5L Duratec 225 ίππων, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT και κίνηση στους εμπρός τροχούς

  • Ήπια υβριδική έκδοση (mHEV) με τον πετρελαιοκινητήρα 2.0L EcoBlue 150 ίππων, με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς

Το νέο Ford Kuga διακρίνεται στους τομείς της άνεσης και των διαθέσιμων χώρων, με τον καλύτερο στην κατηγορία αέρα για τα πόδια των πίσω επιβατών και την κορυφαία στο είδος χωρητικότητα του χώρου αποσκευών να επιτυγχάνονται με την υιοθέτηση μιας συρόμενης δεύτερης σειράς καθισμάτων, που μετακινείται εύκολα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω σε μία διαδρομή μήκους 150 mm.

Το μοντέλο διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα παθητικής ασφάλειας τα οποία, σε συνδυασμό με την ισχυρή δομή αμαξώματος, προσφέρουν στον οδηγό του ασφάλεια 5 αστέρων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP.

Επιπλέον, οι τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 που το νέο Kuga διαθέτει κάτω από την «ομπρέλα» με την ονομασία Ford Co-Pilot360, βελτιώνουν τον έλεγχο, την άνεση και την ευκολία και είναι σχεδιασμένες για να κάνουν την οδηγική εμπειρία πιο συναρπαστική, λιγότερο απαιτητική και ασφαλέστερη.

Online διαμόρφωση του νέου Kuga

Χάρη στη δυνατότητα εικονικής διαμόρφωσης (configurator) που διατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford, μπορείτε με πολύ απλά και κατανοητά βήματα να επιλέξετε τον εξοπλισμό, αλλά και τα ακριβή χαρακτηριστικά του νέου Ford Kuga. O διαμορφωτής, σύμφωνα με τις επιλογές σας, θα εκδώσει ένα «μοναδικό κωδικό οχήματος» τον οποίο μπορείτε να δώσετε στον Επίσημο Έμπορο Ford της επιλογής σας και να λάβετε επιπλέον πληροφορίες.