Τα νέα εξηλεκτρισμένα μοντέλα SUV της Ford προσφέρονται με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αγοράς, το Hybrid Bonus, το οποίο προσφέρει μοναδικά οφέλη στον υποψήφιο αγοραστή. Έτσι, εκτός από το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης των νέων SUV, η αγορά τους γίνεται πιο εύκολη και προνομιακή παρά ποτέ.

Συγκεκριμένα, η απόκτηση των νέων Puma και Kuga συνοδεύεται από ένα νέο, επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Finance, το οποίο προσφέρει ανταγωνιστικό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 3,49%, σε συνδυασμό με περίοδο χάριτος 3 μηνών για την πληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίοδος χάριτος δεν επιβαρύνει σε τίποτα, καθώς η Ford Motor Ελλάς καλύπτει εξ’ ολοκλήρου τους τόκους της εν λόγω περιόδου – έτσι, το δάνειο απλώς δεν υφίσταται για τους πρώτους αυτούς μήνες.


Το νέο Ford Kuga.

Το Hybrid Bonus, εκτός από ανταγωνιστικό ονομαστικό επιτόκιο και περίοδο χάριτος, προβλέπει μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος της Ford Finance ευέλικτη αποπληρωμή του δανείου σε 12 έως 48 μηνιαίες δόσεις.

Αποκλειστικά για το νέο Ford Puma, το προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonus προβλέπει την δωρεάν παροχή εξοπλισμού αξίας έως 868€ που, ανάλογα με την έκδοση, περιλαμβάνει τον αυτόματο κλιματισμό, τους υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, το σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (Auto Park Assist).


Το νέο Ford Puma.

Τα οφέλη όμως δεν σταματούν εδώ αφού το Hybrid Bonus προσφέρει επιπλέον δωρεάν την πρώτη συντήρηση του νέου σας αυτοκινήτου στο επίσημο δίκτυο της Ford, εξασφαλίζοντας ένα άψογα συντηρημένο αυτοκίνητο.

Τέλος η Ford Motor Ελλάς, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην κορυφαία αξιοπιστία των δύο μοντέλων, προσφέρει τα νέα Ford Puma και Kuga με τη μοναδική στην κατηγορία τους 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, η οποία σας εξασφαλίζει απόλυτη ξεγνοιασιά και σιγουριά.

Ενδεικτικά, στα παρακάτω παραδείγματα παρουσιάζονται τα χρηματοδοτικά οφέλη του προγράμματος Hybrid Bonus:

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Puma με Hybrid Bonus και περίοδο χάριτος 3 μήνες

Ford Hybrid Bonus

Αξία αυτοκινήτου: 20.991€

Προκαταβολή: 8.800€

Ποσό χρηματοδότησης: 12.191€

Επιτόκιο: 3,49%

Αρ. Δόσεων: 48

Περίοδος χάριτος: 3 μήνες

Ποσό δόσης: 275,75€

Έξοδα δανείου: 280€

ΣΕΠΠΕ: 5,4%

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Kuga με Hybrid Bonus και περίοδο χάριτος 3 μήνες

Ford Hybrid Bonus

Αξία αυτ/του: 26.272€

Προκαταβολή: 10.510€

Ποσό χρηματοδότησης: 15.762€

Επιτόκιο: 3,49%

Αρ. Δόσεων: 48

Περίοδος χάριτος: 3 μήνες

Ποσό δόσης: 356,53€

Έξοδα δανείου: 280€

ΣΕΠΠΕ: 5,1%