Κατασκευασμένο για να προσφέρει την κορυφαία γαλλική άνεση στην κατηγορία των αυτοκινήτων B, το νέο C3 είναι ένα από τα πλέον πετυχημένα μοντέλα της μάρκας, καθώς έχει σημειώσει περισσότερες από 750.000 πωλήσεις από το λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του μέχρι σήμερα.

Νέο Citroen C3 τιμές

Η προβλεπόμενη ανανέωση του μοντέλου στο μέσο περίπου του κύκλου ζωής του απέφερε νέα στοιχεία άνεσης, ευκολίας και πληρότητας.

Με το αμάξωμα της τρίτης γενιάς του Citroen C3 να έχει κερδίσει το κοινό, οι αισθητικές αλλαγές είναι ιδιαίτερα περιορισμένες και εντοπίζονται στα νέα εμπρός φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, στις νέες ζάντες αλουμινίου 16” και 17”, καθώς και στη νέα σχεδίαση στα Airbump για ένα πιο σύγχρονο look.

Νέο Citroen C3 τιμές

Το απόγειο της άνεσης και της ηρεμίας

Το εσωτερικό του νέου C3 είναι ιδιαίτερα προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να παρέχει πληρότητα, εργονομία και μια απαράμιλλη αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης. Εκτός από τη βασική επιλογή σε ότι έχει να κάνει με τον διάκοσμο της καμπίνας, το νέο C3 διατίθεται με 2 νέα προαιρετικά χρώματα εσωτερικού χώρου, ένα ζεστό και κομψό και ένα που αποπνέει περισσότερο δυναμισμό.

Νέο Citroen C3 τιμές

Όπως και στο νέο C5 Aircross SUV και στο C4 Cactus, το Νέο C3 διαθέτει καθίσματα Advanced Comfort: μια καινοτομία 100% Citroën. Αυτά τα μοναδικά καθίσματα – τα οποία προσφέρουν την άνεση πολυθρόνας – διαθέτουν πλέον βελτιωμένη άνεση, με την νέα επένδυση, το πλούσιο αφρώδες υλικό και την οσφυϊκή υποστήριξη (ρυθμιζόμενη από την πλευρά του οδηγού).

Επιπρόσθετα, στο νέο C3 η Citroën προσφέρει υποβραχιόνιο για τον οδηγό, για ακόμα καλύτερη άνεση στην καθημερινή οδήγηση.

Νέο Citroen C3 τιμές

Πάντα ασφαλές και συνδεδεμένο

Το νέο C3 διαθέτει 12 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και άνεσης που αναβαθμίζουν ιδιαίτερα την ενεργητική ασφάλεια, αλλά και την ευκολία οδήγησης. Συγκεκριμένα προσφέρονται front parking assist, free entry and start, safety brake, break alert, attention alert, αuto high beam, camera με αισθητήρες παρκαρίσματος, start assist, departure warning, spot monitoring system, limit recognition and recommendation και control / speed limiter.

Το νέο C3 διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα mutlimedia με οθόνη αφής 7'', το οποίο με την τεχνολογιία τεχνολογία Mirror Screen και τα Apple CarPlay™ και Android Auto επιτρέπει τη σύνδεση με smartphone και την απεικόνιση της οθόνης του, στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Νέο Citroen C3 τιμές

Επίσης, διατίθεται η τεχνολογία της Citroën που ενισχύει το διαμοιρασμό της πληροφορίας και την ηρεμία του οδηγού: η ConnectedCAM Citroën®που είναι ενσωματωμένη στο πίσω μέρος του εσωτερικού καθρέπτη και δίνει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ή videο (έως και 20 δευτερολέπτων) από τις εκάστοτε διαδρομές. Με ευρυγώνιο φακό, full HD λήψη και 2 εκατομμύρια pixels, GPS και 16GB εσωτερικής μνήμης, μπορεί να φανεί χρήσιμη για τον οδηγό, καταγράφοντας κάποιο περιστατικό, προσφέροντας αποδείξεις σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος. Σε περίπτωση σύγκρουσης, η καταγραφή της εικόνας γίνεται αυτόματα και μπορεί να κρατήσει 30” πριν και ένα λεπτό μετά τη σύγκρουση.

Νέο Citroen C3 τιμές

Αποδοτικοί και οικονομικοί κινητήρες

Το νέο C3 διατίθεται με τους βραβευμένους κινητήρες Euro 6 βενζίνης PureTech και diesel BlueHDi.

Βασικό σύνολο είναι το PureTech 83 με S&S και 5ταχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Το σύνολο και PureTech110 με S&S και 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρει ιδανικό στυνδυασμό επιδόσεων και οικονομίας, ενώ το diesel BlueHDi 100 με S&S και 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων εξασφαλίζει απαράμιλλη οικονομία, με αποτέλεσμα να απαλλάσσεται από την πληρωμή τελών κυκλοφορίας.

Νέο Citroen C3 τιμές

Για ακόμα περισσότερη ευελιξία και ευκολία στην οδήγηση, το Νέο C3 είναι επίσης διαθέσιμο και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6 (PureTech 110 με S&S και EAT6).

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις τιμές και της εκδόσεις του νέου Citroen C3:

Νέο Citroen C3 τιμές

Διαβάστε ακόμα

Citroen «School 'n Cool» με μεγάλες προσφορές