Από την αισθητική έως και την εμπνευσμένη απόδοσή της, η Mercedes GLA αποτελεί ένα γνήσιο πρωτοπόρο που ενέπνευσε όλο τον ανταγωνισμό να δημιουργήσει συναρπαστικά SUV με σπορ γονίδια. Ως μοντέλο αναφοράς στην κατηγορία της, η GLA παραμένει αξεπέραστη σε σχεδίαση και απόδοση, θέτοντας πολύ ψηλά τον πήχη για κάθε συμπαγές και premium SUV.

Πνεύμα ελεύθερο που ξεχωρίζει

Η σχεδίαση του αμαξώματος της GLA συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο κουπέ σιλουέτα, σπορ χαρακτήρα και εκτός δρόμου επιβλητικότητα. Τα χαρακτηριστικά αυτά της εξασφαλίζουν μια σπάνια αισθητική μοναδικότητα η οποία πολύ δύσκολα αντιγράφεται.

Κάθε λεπτομέρεια στο αμάξωμα της GLA εκφράζει τη  διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια. Χαρακτηριστική είναι η εντυπωσιακή μάσκα ψυγείου, ο επιβλητικός προφυλακτήρας, οι τονισμένοι θόλοι των τροχών και οι μεγάλοι τροχοί, που αποπνέουν στιβαρότητα, με κομψότητα και έντονη προσωπικότητα.

Με μήκος 4,424 μέτρα, το αμάξωμα της GLA ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην ανάγκη για ευελιξία στην πόλη και άνετη απόδραση, προσφέροντας χώρους για 5 ενήλικες επιβάτες και όγκο για τις αποσκευές από  421 έως 1.235 λίτρα. Στο εσωτερικό η εμπνευσμένη σχεδίαση συνδυάζεται με κορυφαία υλικά, ξεχωριστή προσοχή στη λεπτομέρεια και συναρπαστικά πλούσιο εξοπλισμό. Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης φροντίζουν για την ευκολία του οδηγού και την ασφάλεια όλων των επιβατών, ενώ στοιχεία ευκολίας και άνεσης καθιστούν κάθε απόδραση με την GLA μια ιδιαίτερα άνετη και ευχάριστη διαδικασία.

Όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά

Η απολαυστική στις αστικές διαδρομές GLA δεν διστάζει να ξεδιπλώσει το χαρακτήρα ενός γνήσιου GT όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν. Δυναμικοί κινητήρες βενζίνης turbo με απόδοση από 122 έως 211 ίππους συνδυάζονται με κιβώτια χειροκίνητα 6 σχέσεων ή αυτόματα 7 σχέσεων, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και πολύ χαμηλή κατανάλωση. Η ιδανική ηχομόνωση της καμπίνας, οι μεγάλοι χώροι και ο πληρέστατος εξοπλισμός συμβάλλουν στην απόλυτη χαλάρωση όλων των επιβατών, ενώ η προηγμένη ανάρτηση, με πολλές διαφορετικές διαμορφώσεις, φροντίζει για τη συναρπαστική αίσθηση οδήγησης και την κορυφαία συμπεριφορά. Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος, η οποία στην έκδοση με την προαιρετική ανάρτηση off road αυξάνεται 3 εκατοστά επιπλέον, επιτρέπει την πρόσβαση οπουδήποτε επιλέξει ο οδηγός. Ειδικά με το προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης 4Matic, η οποία εντελώς αυτόματα ρυθμίζει την κατανομή της ροπής σε όλους τους τροχούς, η GLA αποκτά χαρακτήρα πραγματικού off roader, έτοιμου να αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες προκλήσεις εντός και εκτός ασφάλτου.

Διαχρονική επιλογή

Κατασκευασμένη με τη γνώση, το πάθος και την τεχνογνωσία που μόνο η Mercedes – Benz μπορεί να διαθέτει, η GLA έχει το χαρακτήρα του αξεπέραστου, του διαχρονικού. Τα στοιχεία που ο ανταγωνισμός της θα προσφέρει στο μέλλον, η GLA τα ενσωματώνει σήμερα και μάλιστα στην πιο πρωτότυπη και ουσιαστική μορφή τους. Το συμπαγές, με έντονα αθλητικό χαρακτήρα αμάξωμα, οι μοναδικές δυνατότητες κίνησης, οι άνετοι χώροι, η κορυφαία ασφάλεια και η γνήσια απόλαυση της οδήγησης ποτέ άλλοτε δεν συνδυάστηκαν τόσο επιτυχημένα σε ένα SUV. Ταυτόχρονα, με την υπηρεσία εξατομίκευσης designo, η GLA αποκτά μοναδική αξία, καθώς έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Η GLA ξεκινά από 27.924 ευρώ και χάρη στην προωθητική ενέργεια που ισχύει αυτή τη στιγμή, μπορείτε να την αποκτήσετε ακόμη πιο εύκολα με επιπλέον όφελος 3.000 ευρώ.