Κάθε δημιούργημα της Lamborghini είναι μοναδικό, όμως το συγκεκριμένο είναι λίγο περισσότερο καθώς είναι... όντως μοναδικό, φτιάχτηκε κατά παραγγελία και δεν θα υπάρξει άλλο! Αποτελεί ένα μοντέλο που θα παραχθεί σε ένα μόλις αντίτυπο για ένα συγκεκριμένο πελάτη, φτιάχτηκε από τη Squadra Corse, το αγωνιστικό τμήμα της φίρμας και θα μπορεί να κυκλοφορεί και στο δρόμο. 

Βασίζεται στην Aventador όμως έχει ακόμη πιο εξελιγμένα πράγματα πάνω της, με την πιο «φοβερή» δουλειά να έχει γίνει στο αεροδυναμικό κομμάτι. Είναι ένα καθαρόαιμο όπλο για την πίστα και για εκεί είναι ο προορισμός της ενώ η Lamborghini φυσικά, δεν αναφέρει το ποιος είναι αυτός ο πελάτης που τη ζήτησε. 

Το μεγαλύτερο μέρος των αεροδυναμικών βοηθημάτων που έχουν τοποθετηθεί, βασίζονται στη Huracan GT3 EVO. Η πίσω αεροτομή μπορεί να ρυθμιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις για την προσφορά της βέλτιστης κάθετης δύναμης ή την επίτευξη της ανώτατης τελικής ταχύτητας. Ο κινητήρας που βρίσκεται κάτω από το καπό της βασίζεται μεν σε αυτόν της Aventador, όμως για την περίσταση η απόδοσή του έχει ανέβει στους 780 ίππους. Θυμίζουμε, ότι το κορυφαίο supercar της Lamborghini εφοδιάζεται με ένα ατμοσφαιρικό V12 μοτέρ των 6.5 λίτρων. Η ροπή είναι στα 720 Nm, η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς ενώ το κιβώτιο είναι ένα αυτόματο των επτά σχέσεων.