Γίνεται ένα «αγροτικό» να είναι και συλλεκτικό; Όλα γίνονται, είναι η απάντηση, αν η παραγωγή του είναι περιορισμένη! Η Carlex Design είναι μια γνωστή εταιρεία στο χώρο των βελτιώσεων, που ασχολείται κυρίως με οπτικές αναβαθμίσεις αμαξώματος και εσωτερικού. Έχει μάλιστα και ξεχωριστό τμήμα, που ασχολείται αποκλειστικά με Pick-Up ημιφορτηγά και το τελευταίο τους δημιούργημα, είναι το Mitsubishi L200 Lucky, όπως το ονομάζουν. 

Μόλις 500... τυχεροί θα έχουν ένα Lucky στην κατοχή τους, αφού τόσα θα είναι και τα αντίτυπα που θα φτιάξει η εταιρεία. Εξωτερικά, έχουμε πολλές αλλαγές, που εντοπίζονται στους προφυλακτήρες, στο καπό, τη μάσκα, τις ζάντες, τα φτερά και τα σχέδια στο χρώμα. Διατίθεται σε μαύρο, μπλε και λευκό και οι 18άρες ζάντες έχουν off road ελαστικά της BF Goodrich με διάσταση 265/60. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι ακόμη περισσότερες και έχουν να κάνουν με τις επενδύσεις, σε πόρτες, κονσόλα και καθίσματα. 

Υπάρχουν νέα, αναβαθμισμένης ποιότητας υλικά σε πολλά σημεία και βέβαια ένα ταμπελάκι, που αναφέρει ποιο αντίτυπο από τα 500 είναι το κάθε όχημα. Τέλος, συναντάμε μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και νέα εξάτμιση, που σύμφωνα με την Carlex Design προσφέρει έναν «πραγματικό rally χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο κινητήρας, παραμένει ο ίδιος τετρακύλινδρος τουρμποντίζελ των 2.4 λίτρων που στην εργοστασιακή του εκδοχή έχει 181 ίππους, όμως με το νέο σύστημα εξαγωγής, ενδέχεται να έχει δυναμώσει ελαφρώς.