Μέχρι στιγμής, η Rolls Royce όσες Cullinan έχει πουλήσει, είναι ειδικές παραγγελίες με συγκεκριμένους συνδυασμούς προαιρετικού εξοπλισμού και «φορτωμένες» με ο,τι μπορεί κανείς να φανταστεί από την ατέλειωτη λίστα με τα έξτρα και τις δυνατότητες εξατομίκευσης. 

Φανταζόμαστε, ότι όταν μιλάμε για βασική έκδοση, δεν μιλάμε για... τάσια στους τροχούς και παράθυρα με μανιβέλα, αλλά χωρίς ιδιαίτερες προσθήκες που θα ήθελε κάποιος που αγοράζει μια Rolls Royce. 

Για παράδειγμα, μπορείτε να εφοδιάσετε τη νέα Cullinan σας με σαμπανιέρα, ειδικές θήκες με ελεγχόμενη υγρασία για να φυλάσσετε τα πούρα σας, σετ πικνίκ στο πορτμπαγκάζ, ακόμη και σήμα της Rolls Royce στο εμπρός μέρος από χρυσό εννέα καρατίων! 

Φυσικά κάθε προσθήκη από τη λίστα των έξτρα πληρώνεται αδρά και ακόμη περισσότερο, αν δεν διατίθεται ως επιλογή αλλά ο πελάτης ζητήσει να κατασκευαστεί αποκλειστικά για εκείνον, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά σε αυτοκίνητα αυτού του επιπέδου χρημάτων. 

Αυτά δεν αποτέλεσαν τροχοπέδη για κανέναν από τους αγοραστές της Cullinan και έτσι όλες όσες έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα, έχουν «φορτωθεί» με έξτρα και ειδικές παραγγελίες! Δεν υπάρχει ούτε μια που να έχει πουληθεί, χωρίς ο πελάτης να έχει ζητήσει κάτι περισσότερο από αυτά που έτσι κι αλλιώς δίνει η Rolls Royce στο αυτοκίνητο και μάλιστα η ζήτηση για τις «ειδικές» προσθήκες είναι τόσο μεγάλη που το τμήμα της Rolls Royce που ασχολείται με τις tailor made κατασκευές θα προσλάβει 100 ακόμη άτομα.