Η 33χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τη Mirror, οδηγούσε σε δρόμο του δυτικού Hull στην Αγγλία όταν διαπίστωσε ότι είναι στη λάθος λωρίδα του δρόμου και στην προσπάθεια να πάει στη σωστή, έπεσε θύμα της οργισμένης αντίδρασης ενός άλλου οδηγού.

Η γυναίκα προσπάθησε να πάει στη δεξιά λωρίδα, όμως ο οδηγός δεν την άφησε. Πέρασε μπροστά της, πάτησε απότομα τα φρένα του και κατέβηκε έξαλλος από το αυτοκίνητό του. Άρχισε να βρίζει τη γυναίκα και να την αποκαλεί «μαύρη σκύλα», χτύπησε την πόρτα και τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της και από το ανοιχτό παράθυρο έβαλε μέσα τα χέρια του για να της πάρει τα κλειδιά.

Η 33χρονη σοκαρίστηκε, του ζητούσε συγγνώμη και εκείνος συνέχιζε έξαλλος να της φωνάζει. Η οδηγός πήρε τις πινακίδες του και κατέγραψε το περιστατικό σε βίντεο για να έχει αποδεικτικά στοιχεία και του είπε ότι θα τον καταγγείλει.

Ο άνδρας άλλαξε συμπεριφορά και απολογήθηκε για τις πράξεις του, ζητώντας της να μην δώσει συνέχεια στο θέμα. Η 33χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και πλέον έχουν αναλάβει οι αρχές.

Δείτε το σχετικό βίντεο