Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο η Toyota μας παρουσιάζει ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο, για τα σημερινά δεδομένα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Mark X GRMN, ένα σεντάν της παλαιάς σχολής με ατμοσφαιρικό V6 κινητήρα των 3.5 λίτρων, που δεν θυμίζει σε τίποτα τα σύνολα που έχουν αντικαταστήσει αυτά τα μοτέρ, που είναι τετρακύλινδρα τούρμπο συνήθως των 2.0 λίτρων. 

Η κίνηση περνά στον πίσω άξονα μέσω ενός χειροκίνητου σασμάν των έξι σχέσεων και όχι ενός αυτόματου όπως πολλοί θα περίμεναν! 

Το αυτοκίνητο έχει 325 ίππους και 380 Nm ροπή στρέψης, σπορ ανάρτηση και τιμόνι, οροφή από ανθρακονήματα, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών της BBS (ελαστικά διάστασης 255/35) και εξελιγμένα συστήματα ελέγχου της πρόσφυσης και της ευστάθειας που επιτρέπουν το «παιχνίδι» στον οδηγό. 

Θα κοστίζει 41.000€ όμως πριν τρέξετε να επισκεφθείτε μια αντιπροσωπεία της Toyota, να τονίσουμε δύο πράγματα. Αρχικά, θα πωλείται αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά και δυστυχώς, η παραγωγή του περιορίζεται στις μόλις 350 μονάδες!