Με μια μοναδική προσφορά, η Fiat προσφέρει την αναβαθμισμένη έκδοση Mirror, που συμπεριλαμβάνει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και πολλές επιλογές εξατομίκευσης, σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 0% επιτόκιο.

Το Fiat 500 είναι το εμβληματικό αυτοκίνητο πόλης που έχει ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να είναι πάντα μέσα στη μόδα. Μετά το λανσάρισμά του εκ νέου το 2007, έχουν πουληθεί περισσότερα από 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα, και μάλιστα το 80% απ' αυτά εκτός Ιταλίας.

Η έκδοση Mirror δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο μοντέρνους και απαιτητικούς πελάτες. Άλλωστε, όλη η οικογένεια Mirror είναι εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία και τη μακρά παράδοση που έχει η Fiat στη δημιουργία οχημάτων που απλοποιούν τη ζωή των οδηγών αλλά και των επιβατών, αξιοποιώντας λειτουργίες κορυφαίας τεχνολογίας και ασφάλειας. Η σειρά 500 Mirror, όπως και οι 500X Mirror και 500L Mirror, διαθέτει σύγχρονες, καινοτόμες τεχνολογίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να συνδέουν το smartphone τους με το σύστημα Uconnect με πρακτικό και, πάνω απ' όλα, ασφαλή τρόπο.

Το στυλ των 3 οχημάτων αντλεί έμπνευση από τον κόσμο της τεχνολογίας, ξεκινώντας από τον χρωματικό κώδικα στις αποχρώσεις του μπλε, του χρώματος της υψηλής τεχνολογίας και της συνδεσιμότητας. Και στα τρία μοντέλα ξεχωρίζουν το λογότυπο "Mirror" στη μεσαία κολώνα αλλά και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες χρωμίου. Είναι σχεδιασμένα για καταναλωτές που ενδιαφέρονται κυρίως για τη συνδεσιμότητα και αναζητούν τις τελευταίες τάσεις στο χώρο των συστημάτων πολυμέσων αλλά έχουν, ταυτόχρονα, και πολλές απαιτήσεις σχετικά με το στυλ του αυτοκινήτου που οδηγούν.

Ειδικότερα, το Fiat 500 Mirror είναι σχεδιασμένο για τον κόσμο των Millenials και έρχεται σε 3-θυρη έκδοση με γυάλινη σταθερή οροφή. Αισθητικά, η αγαπημένη φόρμα του 500 δεν αλλάζει  αλλά τώρα είναι διακοσμημένο με νέες λεπτομέρειες και έναν προφυλακτήρα που περιβάλλεται από τρισδιάστατο πλέγμα, ενώ διαθέτει προβολείς τεχνολογίας LED. Η πίσω όψη του είναι εντελώς καινούργια, με πρωτότυπα πίσω φώτα, ενώ στον προφυλακτήρα είναι ενσωματωμένα τα φώτα ομίχλης και οπισθοπορείας. Εσωτερικά, υπάρχουν αρκετά νέα στοιχεία στο ταμπλό, στο τιμόνι και σε πολλά ακόμη υλικά, ενώ προσφέρονται στον πελάτη και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται σύστημα U-Connect Navi με υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη αφής 7'', αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι, καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης με κομμάτια οικολογικού δέρματος, επιχρωμιωμένοι εξωτερικοί καθρέφτες και επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, ζάντες αλουμινίου 15'', εντυπωσιακό λογότυπο Mirror στην κολώνα αλλά και τα παστέλ χρώματα δωρεάν!

Ακολουθώντας τα νέα δεδομένα της αγοράς, το 500 Mirror θα διατίθεται αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης: στην τιμή των 15.490€ με τον κινητήρα 1.2 69hp και των 16.590€ με τον 1.2 69hp MTA, και στην τιμή των 15.990€ με τον κινητήρα 0.9 Twinair 85hp και των 17.090€ με τον κινητήρα 0.9 Twinair 85hp MTA αντίστοιχα.