Τεράστιοι χώροι, μεγάλη πρακτικότητα και ικανότητα μεταφοράς έως 9 ατόμων χαρακτηρίζουν τη νέα γενιά των τριών επιβατικών van της Ford.

Η πλήρως ανανεωμένη οικογένεια οχημάτων μεταφοράς προσωπικού Ford Tourneo, κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, με τρία ευέλικτα και ευρύχωρα νέα μοντέλα που διακρίνονται για το αναβαθμισμένο στυλ, τις προηγμένες τεχνολογίες εσωτερικού και τους εξελιγμένους κινητήρες.

Στην κορυφή, το οκτώ ή εννέα θέσεων Tourneo Custom διακρίνεται για την τολμηρή σχεδίαση του εμπρός τμήματος, ενώ το ποιοτικό εσωτερικό του διαθέτει ένα μοναδικό στην κατηγορία σύστημα, με έξι ανεξάρτητα πίσω καθίσματα που μπορούν να διαμορφωθούν σε συνεδριακή διάταξη. Το μεγαλύτερο μοντέλο μεταφοράς προσωπικού Tourneo είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία από τους εμπόρους της Ford.

Το Tourneo Connect, που κυκλοφορεί σε πενταθέσιες και επταθέσιες εκδόσεις, συνοδεύεται από  αποδοτικούς νέους κινητήρες, όπως ο νέος 1.5-litre EcoBlue diesel με επιλογή αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων και ο καταξιωμένος, χιλιάρης EcoBoost βενζινοκινητήρας της Ford με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου. Όλες οι εκδόσεις κινητήρων εφοδιάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων στο βασικό τους εξοπλισμό. Το κομψό εμπρός τμήμα πλαισιώνεται από αναβαθμισμένα υλικά ταπετσαριών / επενδύσεων εσωτερικού.

Το συμπαγές, πενταθέσιο Tourneo Courier έρχεται με αναβαθμισμένους κινητήρες, στάνταρ κιβώτιο έξι σχέσεων, τεχνολογία πολυμέσων SYNC 3 και ανανεωμένη σχεδίαση εμπρός τμήματος. Τα νέα μοντέλα Tourneo Courier και Tourneo Connect θα διατίθενται από τα μέσα του 2018.

Με απόλυτα επίπεδο πάτωμα, συρόμενες πίσω πόρτες και χαμηλή απόσταση από το έδαφος, τα νέα Ford Tourneo, εκτός από μεγάλη χωρητικότητα, δυνατότητα διαφορετικών διατάξεων και ποιοτικό εσωτερικό, είναι και εξαιρετικά πρακτικά στην καθημερινή χρήση, εξασφαλίζοντας πολύ εύκολη είσοδο και έξοδο για όλους τους επιβάτες.