Σούζες έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από μοτοσικλέτες, όχι από αυτοκίνητα. Η Lamborghini Aventador SVJ όμως δεν είναι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο! Εκτός από τον πολύ εντυπωσιακό χρόνο των 10,59 δευτερολέπτων που χρειάζεται για να ολοκληρώσει το 400άρι, έχει τη δυνατότητα να σηκώσει τον εμπρός άξονα στον αέρα, όταν ξεκινάει με τέρμα γκάζι. 

Το παρακάτω βίντεο, το αποδεικνύει και είναι κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό για ένα εργοστασιακό αυτοκίνητο. Σούζα από αυτοκίνητα έχουμε δει από κάποια αγωνιστικά dragster όμως η Lamborghini είναι εντελώς «απείραχτη»! Πάντως, να τονίσουμε ότι σημαντικό ρόλο για την επίτευξη της σούζας παίζουν και οι κόλλες που έχουν στην εκκίνηση οι πίστες για dragster. 

Το υλικό που τοποθετείται εξαλείφει το σπινάρισμα των τροχών και η ισχύς εκτονώνεται στη σούζα, στην περίπτωση της Aventador SVJ! Σε κανονική άσφαλτο δηλαδή δεν θα μπορέσει να κάνει και απλώς θα σπινάρει για λίγο με τα τέσσερα, όντας τετρακίνητη. Εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 6.5 λίτρων με 770 ίππους και βέβαια, με σύστημα Launch Control για τέλειες εκκινήσεις.