Με έναν θηριώδη κινητήρα V8 των 5.2 λίτρων, που αποδίδει περισσότερους από 750 ίππους, η Ford Mustang Shelby GT500 είναι πλέον γεγονός. Η πρώτη διαρροή φωτογραφιών της έγινε στο Instagram και προορίζεται για την κορυφαία έκδοση του αμερικανικού μοντέλου. Στις φωτογραφίες διακρίνονται αρκετές από τις σχεδιαστικές διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες Mustang, όπως είναι για παράδειγμα ο μεγάλος αεραγωγός στο κέντρο του μπροστινού καπό. 

Στο πίσω μέρος προβλέπεται μία συμπαγής αεροτομή, πιθανότατα από ανθρακόνημα, ενώ θα υπάρξει ανασχεδιασμένη ποδιά στη μάσκα, τα ενισχυμένα φρένα θα προέρχονται από τη Brembo και οι ζάντες θα είναι 20 ιντσών. Σε προηγούμενες κατασκοπευτικές φωτογραφίες αποκτήσαμε μία πρώτη εικόνα του εσωτερικού, που θυμίζει αρκετά την Shelby GT350 με το κόκκινο μπουτόν εκκίνησης και τον επιλογέα του σαζμάν με συνδυασμό ασημί και κόκκινων στοιχείων. 

Το κέντρο του τιμονιού είναι καλυμμένο, ωστόσο διακρίνεται το περίγραμμα του λογότυπου με την κόμπρα, ενώ έχουν επιλεγεί αναλογικά και όχι ψηφιακά όργανα. Το επίσημο υλικό που έχουμε από τη Ford περιορίζεται σε ένα βίντεο, όπου διακρίνουμε την ορίτζιναλ GT500 του 1967. Κατά τη διάρκειά του, αυτή μεταμορφώνεται στη νέα Shelby GT500 του 2019! Αν επαληθευτούν οι φήμες που τη θέλουν να αποδίδει πάνω από 750 ίππους, θα μιλάμε για το ισχυρότερο Ford που έχει φτιαχτεί ποτέ! Η ισχύς, έρχεται με τη βοήθεια ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή (κομπρέσορα).