Οι τρεις λωρίδες στη λεωφ. Συγγρού γίνονται μία, λόγω έργων στο τμήμα από τη συμβολή με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν ένα καθημερινό «Γολγοθά» από την κίνηση. Τα έργα που «αναστατώνουν» αφορούν την αποκατάσταση βλαβών στο οδόστρωμα, το οποίο έχει υποστεί καθίζηση.

«Σήμερα υπάρχουν δύο χρονικές περίοδοι μέσα στην ημέρα που η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των κυκλοφοριακών φόρτων προκύπτει ότι καθημερινά από τις 7:45 έως τις 9 το πρωί η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση από το ύψος του Άγιου Σώστη ενώ σταδιακά μέχρι τις 10 περιορίζεται στο τμήμα από Καλλιρρόης μέχρι Φραντζή» εξηγεί ο πολεοδόμος-συγκοινωνιολόγος Ευθύμιο Μπακογιάννη στον Ελεύθερο Τύπο, μιλώντας για το πότε αναμένονται προβλήματα. Σχετικά με το απόγευμα, ο κ. Μπακογιάννης αναφέρει ότι πρόβλημα εντοπίζεται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 στο ύψος από την Καλλιρρόης και προς την Αθήνα.

Η Περιφέρεια Αττικής που εκτελεί τα έργα καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

Στο «κόκκινο» η κίνηση στη λεωφόρο Συγγρού
Τα έργα στο κομμάτι της Λεωφόρο Συγγρού στην αρχή της Καλλιρρόης δημιούργησαν ουρές οχημάτων από το πρωί της Τρίτης. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται με χαμηλές ταχύτητες και οι ουρές των οχημάτων παρατηρούνται από το ύψος της Εφέσου μέχρι την Καλλιρρόης.