Σ' ένα τεράστιο «πάρκινγκ» οχημάτων έχει μετατραπεί η λεωφ. Συγγρού, λόγω έργων οδοποιίας, με την κυκλοφοριακή συμφόρηση να μεταδίδεται και στις υπόλοιπες οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου της Αττικής. Οι οδηγοί στην Αθήνα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς το μποτιλιάρισμα δεν φαίνεται να υποχωρεί ούτε και τις επόμενες ημέρες, εξαιτίας των εργασιών αποκατάστασης καθίζησης.

Οι τρεις λωρίδες στη λεωφ. Συγγρού γίνονται μία, λόγω έργων στο τμήμα από τη συμβολή με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν ένα καθημερινό «Γολγοθά» από την κίνηση. Τα έργα που «αναστατώνουν» αφορούν την αποκατάσταση βλαβών στο οδόστρωμα, το οποίο έχει υποστεί καθίζηση.

«Σήμερα υπάρχουν δύο χρονικές περίοδοι μέσα στην ημέρα που η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των κυκλοφοριακών φόρτων προκύπτει ότι καθημερινά από τις 7:45 έως τις 9 το πρωί η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση από το ύψος του Άγιου Σώστη ενώ σταδιακά μέχρι τις 10 περιορίζεται στο τμήμα από Καλλιρρόης μέχρι Φραντζή», εξηγεί ο πολεοδόμος-συγκοινωνιολόγος Ευθύμιος Μπακογιάννης στον Ελεύθερο Τύπο, μιλώντας για το πότε αναμένονται προβλήματα. Σχετικά με το απόγευμα, ο κ. Μπακογιάννης αναφέρει ότι πρόβλημα εντοπίζεται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 στο ύψος από την Καλλιρρόης και προς την Αθήνα.