Στη δημοπρασία θα βγουν στο… σφυρί μοντέλα όλα των κατηγοριών και των τιμών. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 10:30 το πρωί στο Τελωνειακό Κατάστημα Αργοστολίου.

Μεταξύ άλλων θα δημοπρατηθούν μία BMW 318 του 2004 με 2.000 ευρώ, μια Mercedes 500 SEL του 1989 με μόλις 100 ευρώ και ένα LAND ROVER DISCOVERY με 250 ευρώ.

Εκεί θα γίνει προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να εκποιηθούν το καθένα χωριστά ή σε ομαδική εκποίηση για Ο.Τ.Κ.Ζ. (οχήματα τέλους κύκλου ζωής) και διάλυση (όπου αυτό αναφέρεται) τα παρακάτω οχήματα που προέρχονται από τα αζήτητα των Τελωνείων με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στη διακήρυξη.

Για τα προς κυκλοφορία οχήματα η εγγύηση είναι 300 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 50 ευρώ τουλάχιστον. Για τα προς τα Ο.Τ.Κ.Ζ και τα μοτοποδήλατα, η εγγύηση συμμετοχής είναι 100 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 20 ευρώ τουλάχιστον.

Δείτε όλη τη λίστα εδώ