Ειδικότερα, μέχρι στιγμής, μπλόκα έχουν στηθεί σε Λάρισα (κόμβος Νίκαιας), Μαγνησία (κόμβος Αερινού), Φθιώτιδα (κόμβος Πελασγίας), Βέροια (κόμβος Κουλούρας), Νάουσα (διασταύρωση Νάουσας), Πέλλα (διασταύρωση Γυψοχωρίου), Σέρρες (στροφή Σιδηροκάστρου), Φλώρινα (κόμβος Αντιγόνου Αμυνταίου), Αχαΐα (Ερύμανθος), Ηλεία (κόμβος Αγίου Γεωργίου), Μεσσηνία (σταθμός Μεσσήνης), Ηράκλειο Κρήτης (κόμβος Αστερουσίων), Χανιά (Μεγάλα Χωράφια) και Ρέθυμνο (Μάντρες), ενώ τις επόμενες μέρες μπλόκα θα στηθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Περισσότερα από 200 τρακτέρ έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα, από τα Φάρσαλα, την περιοχή Αγιάς και από την επαρχιακή οδό Λάρισας – Βόλου.

Επίσης, περίπου 50 αγρότες με 30 τρακτέρ από τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα, συγκεντρώθηκαν στο μπλόκο της Κουλούρας.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τη μη πληρωμή των αποζημιώσεων του 2018 και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι υπαρχουν σοβαρά προβλήματα με το πετρέλαιο που κοστίζει πλέον 1,5 ευρώ, με τον κανονισμό του ΕΛΓΑ.