Η Nissan μας φτιάχνει την καλοκαιρινή διάθεση με το Titan Surfcamp, ένα όχημα αποκλειστικά για δραστηριότητες στην θάλασσα και τις ακτές, το οποίο διαθέτει surfboards, paddleboards, καλάμια ψαρέματος, ένα σύστημα για ντους με ζεστό νερό από τον ήλιο και πολλά περισσότερα. Το Titan Surfcamp κατασκευάστηκε πάνω στο πλαίσιο του Titan XD Diesel Midnight Edition Crew Cab, στο εργοστάσιο της Nissan στο Μισισιπή. 

Με έναν επαγγελματικό, βαρέως τύπου σκελετό σκάλας, κινητήρα V8 Cummins 5,0 λίτρων Turbo Diesel, πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και με ένα ευρύχωρο εσωτερικό 5 επιβατών, το Titan XD προσφέρει μια άψογη βάση για αυτό το όχημα παραλίας. H «μεταμόρφωση» του Titan Surfcamp ξεκίνησε με την προσθήκη ενός, εγκεκριμένου από το εργοστάσιο, κιτ ανύψωσης της ICON. Από την κατασκευή, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ζάντες Alpha της ICON, σε συνδυασμό με τα ελαστικά Nitto Ridge Grappler. Σε ότι αφορά την θωράκιση του οχήματος στις εκτός δρόμου διαδρομές, φροντίζει ο ειδικά διαμορφωμένος προφυλακτήρας της Fab Four Vengeance. 

Αντίστοιχα προετοιμασμένο για την παραλία είναι και το εσωτερικό του Titan Surfcamp, με ειδικές επενδύσεις στα καθίσματα οι οποίες είναι εμπνευσμένες από μαγιό, καθώς και με τα ανθεκτικά ελαστικά ταπέτα για το πάτωμα της καμπίνας. Χρησιμοποιώντας το σύστημα καναλιών Titan Utili-track, το Surfcamp δημιουργεί αποθηκευτικό χώρο για τα αλιευτικά εργαλεία, τα αξεσουάρ και άλλα συναφή είδη, σε συνδυασμό και με το σύστημα αποθήκευσης συρταριών Decked bed. Πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος διατίθεται στην οροφή, με μια μπαγκαζιέρα  της Leitner Design που συμπληρώνει η σκηνή οροφής της Rhino-Rack. 

Το Titan Surfcamp διαθέτει επίσης μια σανίδα surf και paddleboard. Τα καλάμια του ψαρέματος μπορούν να αποθηκευτούν κατά μήκος της οροφής σε ειδικό ράφι, ενώ όταν το όχημα βρίσκεται στην ακτή μπορούν να ενσωματωθούν στις ειδικές υποδοχές του μπροστινού προφυλακτήρα για ένα συναρπαστικό ψάρεμα! Για ένα απολαυστικό ντους μετά το surf, υπάρχει ειδικό σύστημα με ζεστό νερό από τον ήλιο, καθώς και ένα δάπεδο από ξύλο τικ για την άνεση του λουόμενου. Μια τέντα Rhino-Rack Batwing παρέχει την απαραίτητη δροσιά, όπως και ένα ψυγείο Yeti για δροσερά ποτά και κρύα σνακ.  Όσο για την ανάπαυση, η αυτόματη σκηνή οροφής της Freespirit,  προσφέρει το ιδανικό σημείο για χαλάρωση.