Η ελληνική αγορά αρχίζει και ανακάμπτει μετά από μία μακρά περίοδο κρίσης και όπως φαίνεται, θα κλείσει εφέτος με μία άνοδο των ταξινομήσεων καινούριων Ι.Χ. ίσως και άνω του 20%. Η γήρανση του στόλου, η απομάκρυνση του φόβου της χρεοκοπίας, η έγκριση περισσοτέρων αιτημάτων χρηματοδότησης από τις τράπεζες, έχουν βελτιώσει την καταναλωτική διάθεση του μέσου Ελληνα πολίτη και συμβάλλουν στην άνοδο των πωλήσεων.

Από την πλευρά τους, οι εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα προσφέροντας πληθώρα καινούριων μοντέλων υψηλών προδιαγραφών με ελκυστικούς όρους. Ετσι γίνεται πλέον ευκολότερη η απόκτηση ενός καινούριου Ι.Χ., αναβαθμίζοντας παράλληλα την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους και επιβαρύνοντας λιγότερο το περιβάλλον χάρη στις σύγχρονες αντιρρυπαντικές προδιαγραφές των αυτοκινήτων νέας γενιάς.

Το Reader.gr επέλεξε ορισμένα από τα κορυφαία νέα μοντέλα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, που ανήκουν στις δημοφιλείς κατηγορίες των SUV και των μεσαίων οικογενειακών sedan και εξηγεί, γιατί τα προτείνει ανεπιφύλακτα!