Μια απίστευτη ιστορία έρχεται από τις ΗΠΑ, με έναν άνδρα να... πνίγει μια Ferrari 360 Modena. Ο λόγος που το έκανε όμως, είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι: ήταν εντολή του Χριστού! Ο 48χρονος είχε βρεθεί με το αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε μια προβλήτα. Λίγο νωρίτερα η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για μια Ferrari που έτρεχε με μεγάλες ταχύτητες στην περιοχή και τον εντόπισε ακριβώς εκεί. 

Όταν τον πλησίασαν και του είπαν ότι δεν επιτρέπεται να παρκάρει εκεί, τότε ο 48χρονος ζήτησε συγγνώμη, πήρε φόρα και βούτηξε με την όπισθεν στη θάλασσα! Πρόλαβε και βγήκε πριν πνιγεί και ο ίδιος μέσα στη Ferrari και τον μάζεψε ένας ψαράς λίγο αργότερα. «Ήταν εντολή του Χριστού. Μου είπε να περάσω μέσα από μια μικρή πύλη, σε ένα παράθυρο δύο μέτρων. 

Με έκανε εξυπνότερο, τον εξυπνότερο άνθρωπο στη Γη, είναι δυσβάσταχτη μια τέτοια ευθύνη. Τα χρήματα δεν θα έχουν σημασία σε δύο ημέρες από σήμερα, να θυμάστε να χαμογελάτε» ήταν τα λόγια του άνδρα στην αστυνομία! H Ferrari έμεινε κάποιες ώρες στον πάτο της θάλασσας και στη συνέχεια δύτες ανέλαβαν να την ανασύρουν. Κατάφεραν να τη βγάλουν στη στεριά με τη βοήθεια μπαλονιών.