Καλά στην υγεία τους αλλά και την ψυχολογία τους φαίνεται να παραμένουν τα 12 αγόρια στην Ταϋλάνδη που εξακολουθούν να βρίσκονται σε πλημμυρισμένο σπήλαιο, περιμένοντας υπομονετικά τη διάσωσή τους.

Ειδικότερα, όπως παρουσιάζεται σε καινούριο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι πεζοναύτες της ασιατικής χώρας, τα νεαρά παιδιά στέλνουν τους χαιρετισμούς τους στους συγγενείς τους και τα σωστικά συνεργεία, ενώ συνομιλούν με ένα δύτη - διασώστη, καλλυμένα με ισοθερμικές κουβέρτες.

Στο βίντεο τα 12 αγόρια ηλικίας από 11 έως 16 ετών συστήνονται διαδοχικά και στέλνουν τα χαιρετίσματα και τις ευχαριστίες στους διασώστες που εργάζονται για τη σωτηρία τους.

Τα παιδιά κάνουν, μάλιστα, και έναν παραδοσιακό ταϊλανδέζικο χαιρετισμό προτού να διαβεβαιώσουν ότι «είμαστε καλά στην υγεία μας» και παρά τη δύσκολη κατάστασή τους δεν χάνουν το κέφι και την αισιοδοξία τους.

Τα παιδιά μπορεί να παραμείνουν παγιδευμένα στο σπήλαιο μέχρι και τέσσερις μήνες ενώ οι ομάδες διάσωσης αναζητούν τρόπους για να τα απεγκλωβίσουν.