Η πιο μοδάτη, γκουρμέ αλυσίδα εστιατορίων της Αμερικής, «True Food Kitchen», μέχρι σήμερα διαθέτει 23 εστιατόρια σε 10 αμερικανικές πολιτείες. Σε πολύ μικρό διάστημα όμως η εταιρεία πρόκειται να εκτοξευτεί καθώς θα βάλει το χεράκι της γι' αυτό η απόλυτη βασίλισσας της Αμερικής, η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας με έδρα στη δυτική ακτή των ΗΠΑ, η γνωστή τηλεπερσόνα θα αποκτήσει μετοχές, θα λαμβάνει μέρος στο διοικητικό συμβούλιο και θα συμμετάσχει στις πολιτικές ανάπτυξης και μάρκετινγκ.

«Λατρεύω οι άνθρωποι να συγκεντρώνεται με αφορμή ένα καλό τραπέζι. Όταν πρωτογνώρισα την ομάδα πίσω από την «True Food Kitchen», εντυπωσιάστηκα από τη δέσμευσή τους γύρω από την υγιεινή, αλλά ταυτόχρονα νόστιμη διατροφή. Ήξερα εξαρχής ότι θα αποτελέσω μέρος αυτής της αξιοσημείωτης προσπάθειας», δήλωσε, χαρακτηριστικά, η Όπρα.

Στην «True Food Kitchen» υπάρχουν πολλά εξαιρετικά πιάτα, όλα από βιολογικά προϊόντα μικρών τοπικών παραγωγών, ενώ από το μενού δε λείπουν και οι νόστιμες επιλογές για χορτοφάγους ή vegan.

Δείτε στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών πώς είναι να τρως σε ένα από τα εστιατόρια της Όπρα κι αφήστε να σας τρέξουν τα σάλια.