Ένας πάστορας στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ ζήτησε από το εκκλησίασμά του να προσευχηθεί για τον Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να εξουδετερωθεί η μαγεία που έχει ως στόχο της να βλάψει τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Ήρθε η ώρα να προσευχηθούμε για τον πρόεδρο», δήλωσε στο ποίμνιό του ο πάστορας Τζον Κιλπάτρικ, ο οποίος ίδρυσε την Εκκλησία της Παρουσίας του στη Daphne το 2006.

«Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Αμερική είναι πως η μαγεία που προσπαθεί να αναλάβει την εξουσία στις ΗΠΑ, είπε. «Είναι μια μαγεία που προσπαθεί να πάρει πίσω την Αμερική.»

«Δεν είμαι πολιτικός, αλλά δεν βλέπω πώς ο πρόεδρος Τραμπ θα μπορέσει να το αντέξει όλο αυτό», τόνισε ο Κιλπάτρικ κήρυγμά του. «Είναι τόσο ισχυρός περισσότερο από κάθε άνθρωπο που έχω δει άνθρωπος. Αλλά το Άγιο Πνεύμα μου είπε χθες το βράδυ και μου διέταξε να σας πω ότι μέχρι στιγμής ο πρόεδρος τα καταφέρνει με τον δαίμονα Αχαάβ, αλλά τώρα η Ιεζάβελ θέλει να βγει από τις σκιές. Αυτά μου είπε ο Κύριος».

«Προσευχηθείτε για αυτόν τώρα, επειδή το Άγιο Πνεύμα μου είπε ότι πρόκειται να γίνει μια αλλαγή και το βαθύ κράτος είναι έτοιμο να εκδηλωθεί, και πρόκειται να είναι μια μονομαχία τέτοια που δεν έχετε ξαναδεί. Έτσι, έρχομαι σε σας ως προφήτης, ως άνθρωπος του Θεού, και σας λέω, ήρθε η ώρα να προσευχηθείτε για τον πρόεδρο.», τόνισε ο πάστορας, προκαλώντας το χειροκρότημα του ποιμνίου του.

«Η μαγεία ήταν σε πλήρη έλεγχο και ήταν η μαγεία που εκθρόνισε τον προφήτη Ηλία, που τον έβγαλε έξω από την εξουσία», είπε ο πάστορας. «Ω Θεέ μου. Έχω ακούσει ότι ο Κύριος λέει ότι θα υπάρξει μια προσπάθεια να βγάλουν τον Τραμπ από την εξουσία», ανέφερε ο πάστορας Κιλπάτρικ.

«Πρέπει να προσευχηθούμε για αυτόν τον άνθρωπο», είπε ο πάστορας και μίλησε σε ακατάληπτη γλώσσα. «Ο Θεός να του δώσει θάρρος, να τον κάνει ισχυρό! Κράτησέ τον στην εξουσία Άγιο Πνεύμα! Διατήρησέ τον Άγιο Πνεύμα! Κράτησέ τον, Άγιο Πνεύμα! Μην τον αφήσεις να χάσει τη φωνή του! Κάνε τον πιο δυνατό από ποτέ, Άγιο Πνεύμα! Είναι η ώρα να προσευχηθούμε!