Η κλασική ταινία του 1961 «Πρόγευμα στο Tiffany's» άφησε για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας τη γλυκιά Όντρεϊ Χέμπορν να κοιτάζει όλο κομψότητα και χάρη μέσα από τα παράθυρα του περιώνυμου κοσμηματοπωλείου, απολαμβάνοντας τον πρωινό καφέ, τα κουλουράκια και τα κρουασάν της.

Τώρα, όλοι εμείς, που κάπου ξεχαστήκαμε ερωτευμένοι στην κινηματογραφική δεκαετία του 1960, μπορούμε να απολαύσουμε το δικό μας πρωτοκλασάτο πρόγευμα στου Tiffany's, απλά θα πρέπει να πεταχτούμε μέχρι τη Σιγκαπούρη.

Ειδικότερα, στο αρτοποιείο Tiong Bahru στην οδό Eng Hoon της πόλης, η εταιρία κοσμημάτων έχει διακοσμήσει το κατάστημα στο ύφος της κλασικής ταινίας. Εξάλλου, προσφέρει και δωρεάν καφέ και κρουασάν κι όλα αυτά μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.

Όλα τα παραπάνω λαμβάνουν χώρα για την προώθηση της σειράς κοσμημάτων Tiffany's Flowers, μια συλλογή που έκανε πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου με την ηθοποιό Ελ Φάνινγκ να πρωταγωνιστεί στις διαφημίσεις για τη νέα σειρά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Tiffany σερβίρει πρωινό. Το Blue Box Café στο εμβληματικό κατάστημα της Νέας Υόρκης άνοιξε τον Νοέμβριο, προσφέροντας ένα πρωινό με δύο πιάτα αξίας 32 δολ, ένα μεσημεριανό γεύμα αξίας 42 δολ. ή τσάι αξίας 52 δολαρίων.

Οι μετοχές της εταιρείας αυξήθηκαν 4,2 % σε προσυνεδριακή συναλλαγή την Τρίτη, αφού παρουσίασαν υψηλότερα από τα αναμενόμενα τριμηνιαία κέρδη. Ενώ, οι καθαρές πωλήσεις στην Αμερική, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ήμισυ των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας, αυξήθηκαν 8%, φτάνοντας στα 475 εκατ. δολ.

 

ネイル💅の後、ぶらり旅🚶‍♀️☕️ ・ TIFFANY & Co. × Tiong Bahru Bakery🥐 ・ 可愛い〜😍 ・ こちらは9月3日までで、IONのところにflagship storeもオープンしているそうです💙 ・ バスから見えたのはそれだったのね💡そちらも行きたいな💕 #やっぱり#限定好き … #海外生活#シンガポール#シンガポール生活#シンガポールライフ#カフェ#カフェ巡り#カフェ部#カフェ好き#カフェ休憩#お散歩#備忘録#写真が好き#ティファニー#コラボカフェ#singapore#singaporelife#cafe#cafehopping#tiongbahrubakery#tiffanyxtbb#tiffanypaperflowers#tiffanyandco#flagshipstore#cafehoppingmigolosa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ cochonnet_sg στις