Μεταξύ των 12 νεκρών από τη δολοφονική επίθεση πρώην πεζοναύτη σε μπαρ στη νότια Καλιφόρνια βρίσκεται κι ένας Έλληνας ομογενής, ο 27χρονος Τηλέμαχος Ορφανός

Ένα από τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας είναι πως ο άτυχος 27χρονος είχε τραυματιστεί αλλά επιβιώσει στο μακελειό με τους πάνω από 58 νεκρούς πέρσι τον Οκτώβρη στο Λας Βέγκας.

Ο Ορφανός είχε υπηρετήσει για 2,5 χρόνια στο πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I looked him in his eyes while he killed my friends I hope he rots in hell for eternity. The guy you see is the murderer and the shots are him shooting people trying to get out the windows.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dallas knapp (@mr.knapp) στις

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης

«Ο γιος μου ήταν στο Λας Βέγκας και γύρισε σπίτι. Χθες δεν γύρισε. Δε θέλω προσευχές, δε θέλω καλές σκέψεις. Θέλω έλεγχο στην χρήση των όπλων. Και ελπίζω κανείς να μην μου στείλει άλλες προσευχές. Θέλω έλεγχο στην χρήση των όπλων. Όχι άλλα όπλα», δήλωσε η μητέρα του αδικοχαμένου Έλληνα ομογενή, σε μια συγκινητική κατάθεση ψυχής μπροστά στις κάμερες.

Με το άκουσμα της είδησης του θανάτου του, οι φίλοι του αδικοχαμένου Τηλέμαχου Ορφανού κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα με μηνύματα για το χαμό του. 

Ο Έλληνας ομογενής φαίνεται να εργαζόταν στο μπαρ όπου πραγματοποιήθηκε η χθεσινή δολοφονική επίθεση, ενώ έκανε και δεύτερη δουλειά σε τοπική επιχείρηση.

Είχε υπηρετήσει στο αμερικανικό πολεμικό ναυτικό, συμμετείχε και είχε διακριθεί στα σώματα των προσκόπων και από πολύ νωρίς είχε δείξει ενδιαφέρον για τα κοινά.

Χαρακτηριστικό είναι πως σύμφωνα με τον πατέρα του, στην περσινή επίθεση με τους τουλάχιστον 58 νεκρούς στο Λας Βέγκας είχε τραυματιστεί από τα πυρά του ελεύθερου σκοπευτή, αλλά είχε, ταυτόχρονα, βοηθήσει να σωθούν αρκετοί από τους παρευρισκομένους στη συναυλία.