«Παιδιά, βγείτε από το μαγαζί! Θα βγει από αυτή την πόρτα!», φωνάζει ο Ντάλας Κναπ, ένας από τους επιζώντες του μακελειού σε μπαρ στην Καλιφόρνια που κόστισε τη ζωή 12 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ο 27χρονος Έλληνας ομογενής, Τηλέμαχος Ορφανός.

«Τον κοιτούσα στα μάτια ενώ σκότωνε τους φίλους μου. Ελπίζω να σαπίσει στην κόλαση για πάντα. Ο άνθρωπος που βλέπετε είναι ο δολοφόνος και αυτό που ακούτε είναι οι πυροβολισμοί του ενώ σκοτώνει τον κόσμο που προσπαθεί να βγει από τα παράθυρα», γράφει ο Κναπ στην περιγραφή του ανατριχιαστικού βίντεο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στο Borderline Bar & Grill, στην Καλιφόρνια, που ο ίδιος κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο. 

Στο βίντεο, εμφανίζεται στιγμιαία ο 28χρονος πρώην πεζοναύτης να ορμάει στο μπαρ εν μέσω καπνών από τα καπνογόνα που είχε πετάξει και ακούγεται να πυροβολεί τους θαμώνες, που προσπαθούν να γλιτώσουν της δολοφονικής του μανίας.

Δείτε το βίντεο

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I looked him in his eyes while he killed my friends I hope he rots in hell for eternity. The guy you see is the murderer and the shots are him shooting people trying to get out the windows.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dallas knapp (@mr.knapp) στις