Η αγαπημένη Αμερικανίδα ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ έχει επιδείξει στο παρελθόν και εξακολουθεί να επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία αναφορικά με το θέμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

Συχνά έχει συμμετάσχει στο δημόσιο διάλογο για την αλλαγή της ισχύουσας νομοθεσίας και έχει απευθυνθεί σε όλους τους τόνους στους Αμερικανούς νομοθέτες, ζητώντας την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για τα όπλα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την τραγική ιστορία του Ελληνοαμερικανού Τηλέμαχου Ορφανός, ο οποίος ενώ επιβίωσε του μακελειού στο Λας Βέγκας πριν ένα χρόνο, φέτος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ενός μανιακού που πυροβολούσε αδιακρίτως σε ένα μπαρ στην Καλιφόρνια, η Μουρ έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Αυτή είναι μια φωτογραφία της Τίνα Μπάρνι με μένα και τον γιο μου Καλ όταν ήταν περίπου 1.5 ετών», έγραψε η ηθοποιός στο instagram.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τη Σούζαν Ορφανός και τον γιο της Τηλέμαχο, που επέζησε από τους πυροβολισμούς στο Λας Βέγκας και πέθανε στο Thousand Oaks. Φανταστείτε τη θλίψη της και τη θλίψη όλων των πολλών ανθρώπων που έχασαν κάποιον αγαπημένο τους από τη βία των όπλων», πρόσθεσε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

«Δεν θα πάψω να μάχομαι γι΄αυτούς μέχρι να αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα», κατέληξε η Τζούλιαν Μουρ.