Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κορόιδεψε μέσω twitter τον ιδιοκτήτη της Amazon, Τζεφ Μπέζος, για το διαζύγιο του Αμερικανού μεγιστάνα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Συγκεκριμένα, σε μια σειρά αναρτήσεων το βράδυ της Κυριακής, ο πρόεδρος των ΗΠΑ φάνηκε να βρίσκει μεγάλη ικανοποίηση με το διαζύγιο του Μπέζος. Μάλιστα, ο Τραμπ βρήκε και παρατσούκλι για τον Τζεφ Μπέζος, αποκαλώντας τον, Τζεφ Μπόζο.(σ.σ. όπου Bozo σημαίνει ανόητος ή ασήμαντος άνθρωπος, στην αμερικανική αργκό).

Νωρίτερα, ο Τραμπ, που έχει παντρευτεί 3 φορές, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως θεωρεί ότι το «διαζύγιο πρόκειται να είναι μια ομορφιά».

Στο εν λόγω tweet, ο Τραμπ αναφερόταν σε δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας National Enquirer, που δημοσίευσε φωτογραφίες του Μπέζος με τη νέα του αγαπημένη, πρώην δημοσιογράφο Λορίν Σάντσες, καθώς και μηνύματα του παράνομου ζευγαριού.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ταμπλόιντ εφημερίδα είναι μακροχρόνια «σύμμαχος» του προέδρου Τραμπ, ενώ ο εκδότης της παραδέχτηκε ότι τον περασμένο Δεκέμβρη αγόρασε τα αποκλειστικά δικαιώματα μια «ροζ» ιστορίας μεταξύ μιας πρώην playmate και του Αμερικανού προέδρου, προκειμένου να την «κουκουλώσει».

Αξίζει να τονίσουμε ότι η κόντρα του Ντόναλντ Τραμπ με τον Τζεφ Μπέζος κρατάει από το 2013, οπότε και ο Μπέζος αγόρασε την εφημερίδα Washington Post, η οποία έχει ασκήσει δριμεία κριτική στον ίδιο τον Τραμπ και τη διακυβέρνησή του.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον ιστότοπο Axios, ο πρόεδρος Τραμπ έχει εμμονή με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon, της οποίας διευθύνων σύμβουλος είναι ο Τζεφ Μπέζος.