Ένας σουβλατζής από την Τουρκία κατηγορείται πως δολοφόνησε και στη συνέχεια τεμάχισε την 32χρονη κόρη του, χορεύτρια του «χορού της κοιλιάς». Τα κομμάτια της άτυχης Ντιντέμ εντοπίστηκαν σε δάσος, τυλιγμένα σε εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αρχών, ο κεμπαμπτζής δολοφόνησε και τεμάχισε την κόρη του στις 14 Δεκέμβρη και αρχικώς φύλαξε τα μέλη της σε καταψύκτη στο μαγαζί του.

Τόσο η σύζυγος του σουβλατζή όσο και η μικρότερη κόρη του επίσης συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές στην επαρχία Εντιρνέ, στη βορειοδυτική Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τεμαχισμένο χέρι της άτυχης χορεύτριας βρέθηκε στο κοντινό δάσος από ένα περαστικό που μάζευε κουκουνάρια, κοντά σε ένα τζαμί της περιοχής. Τότε, η τουρκική αστυνομία χρησιμοποίησε ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και κατόρθωσε να εντοπίσει και τα υπόλοιπα κομμάτια του τεμαχισμένου πτώματος της Ντιντέμ.

Η ακρίβεια που είχαν κοπεί τα κομμάτια έκαναν τις αρχές να υποψιαστούν ότι ο δολοφόνος ήταν είτε χειρουργός είτε χασάπης είτε σουβλατζής. Τα παραπάνω οδήγησαν στον πατέρα του 32χρονου θύματος. Όταν τον ρώτησαν που είναι η κόρη του, αυτός τους απάντησε πως «έχει πάει στην Κωνσταντινούπολη από τις 15 Δεκεμβρίου» και πως «αυτό είναι κάτι που κάνει συχνά».

Ωστόσο, όταν οι αρχές ερεύνησαν την οικία, εντόπισαν εκεί το κινητό τηλέφωνο της 32χρονης χορεύτριας της κοιλιάς. Άμεσα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα, της μάνας και της μικρότερης αδερφής της άτυχης Ντιντέμ.

Ο Χασάν ομολόγησε τη δολοφονία της κόρης του, έπειτα από ένα καβγά στο σπίτι της οικογένειας. Ο Τούρκος κεμπαμπτζής κατηγορείται επίσης για τον τεμαχισμό και την απόρριψη του σώματος σε διάφορα μέρη του δάσους. Ο ίδιος οδήγησε τις αστυνομικές αρχές στα μέρη του δάσους όπου είχε πετάξει τα μέλη της κόρης του.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Χασάν ισχυρίστηκε ότι η κόρη του αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα και πως πρόσβαλε τον ίδιο και τη γυναίκα του, προτού αυτός προχωρήσει στον στραγγαλισμό της, το βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου.