Μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη περίμενε κάποιους Ινδούς που πήγαν να βγάλουν χρήματα από ΑΤΜ, αφού ένα φίδι βρέθηκε μέσα στη μηχανή ανάληψης μετρητών. Ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο ειδήσεων ANI δείχνει το φίδι να απομακρύνοντας με ασφάλεια από το ATM.

Ενώ άτομα περίμεναν σε μια ουρά για να αποσύρουν χρήματα, βρήκαν το φίδι στο ATM της τράπεζας IDBI, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Το ερπετό προκάλεσε πανικό στους παρευρισκόμενους. Οι τρομοκρατημένοι πολίτες ενημέρωσαν αργότερα την αστυνομία που έστειλε έναν ειδικό για να απομακρύνει το φίδι, το οποίο απελευθερώθηκε σε μια κοντινή δασική περιοχή.

Στο βίντεο που έδωσε το ANI, μπορεί κανείς να δει τον εργάτη να βγάζει το φίδι από το εσωτερικό του μηχανήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό.

Σε ένα άλλο περιστατικό που αναφέρθηκε από την Κεράλα της Ινδίας την Τρίτη, βρέθηκε ένα μικρό φίδι μέσα σε μια μηχανή ψηφοφορίας VVPAT σε εκλογικό τμήμα στο Mayyil Kandakkai στην εκλογική περιφέρεια Kannur της Κεράλα.

Το ερπετό προκάλεσε αναταραχή και σταμάτησε απροσδόκητα την ψηφοφορία για μια μικρή περίοδο τρομάζοντας τους ψηφοφόρους και τους εκλογικούς αξιωματούχους. Ωστόσο, το φίδι απομακρύνθηκε με ασφάλεια και η ψηφοφορία στο εκλογικό περίπτερο άρχισε μετά από σύντομη καθυστέρηση.