Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος κατά τη διάρκεια της ομολογίας του ενώπιον των ανακριτών ισχυρίστηκε πως σκότωσε μία γυναίκα της οποίας το όνομα δεν θυμόταν παρά μόνο την καταγωγή της, λέγοντας πως ήταν από το Νεπάλ ή την Ινδία.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του το Μεγάλο Σάββατο στα δικαστήρια κατονόμασε τη γυναίκα ως Asmita Khadka Bista με καταγωγή από το Νεπάλ, σύμφωνα με το cyprustimes.com.

Πιθανολογείται πως η σορός της Asmita είναι εκείνη που εντοπίστηκε στο πεδίο βολής στην Ορούντα.

Την εξαφάνιση της είχαν δηλώσει φιλικά της πρόσωπα στο προξενείο του Νεπάλ στην Κύπρο, επισημαίνοντας πως δεν είχε δώσει σημεία ζωής και είχε αφήσει όλα τα προσωπικά της αντικείμενα στην οικία της. Μάλιστα επεσήμαναν πως η Asmita εθεάθη τελευταία φορά να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο.

Μέχρι στιγμής η κυπριακή αστυνομία δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις.

O serial killer έγραψε σε δέκα σελίδες την ομολογία του για τους επτά φόνους 

Συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου για ανανέωση διατάγματος προσωποκράτησης του για άλλες 8 μέρες.

Σκεπτικός αλλά και λακωνικός απάντησε σε διαδικαστικού χαρακτήρα ερωτήσεις της Δικαστού με δυο τρεις λέξεις, όπως «μάλιστα», «συμφωνώ», «όχι».

Για πρώτη φορά ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας Υπαστυνόμος Ιωάννης Γιωρκάτζης ανέφερε ότι στις 25 Απριλίου ο ίλαρχος ζήτησε από τους ανακριτές κόλλες χαρτί. Στις 10 συνολικά κόλλες χαρτιού, ο ίλαρχος κατέγραψε τους 7 φόνους που διέπραξε και τις λεπτομέρειές τους.

Φωτογραφίες: cyprutimes.com