Έχετε σκεφτεί την πιθανότητα να ζείτε σε ένα σπίτι που φαίνεται εκπληκτικό αλλά δεν κοστίζει πολύ για να χτίσει; Ωστόσο, η ακίνητη περιουσία δεν είναι ποτέ φθηνή και χρειάζονται χρόνια εξοικονόμησης για να γίνει κάποιος ιδιοκτήτης σπιτιού.

Αλλά τώρα, υπάρχει μια επαναστατική εναλλακτική λύση για να αγοράσετε ένα μέρος που θα αποκαλείται δικό σας, χωρίς πολύ κόπο.

Ο Ιταλός αρχιτέκτονας Ρενάτο Βιντάλ δημιούργησε ένα σπίτι με που κοστίζει 35.000 ευρώ και απαιτεί λιγότερες από 24 ώρες για την κατασκευή του.

Το πρωτοποριακό σπίτι, με τίτλο M.A.Di, μπορεί να διπλωθεί και να μεταφερθεί σε οποιαδήποτε θέση. Είναι αντισεισμικό και μπορεί να είναι έτοιμο να κατοικήσετε σε μόλις έξι έως επτά ώρες, όπως αναφέρει η βρετανική Mirror.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το σπίτι μπορεί να κατασκευαστεί σε λιγότερο από 24 ώρες, αλλά η κατασκευή θα απαιτήσει τουλάχιστον τρεις βοηθούς.

Το σπίτι διαθέτει δύο ορόφους και είναι εξοπλισμένο με κουζίνα, τραπεζαρία και μπάνια. Με βάση τις απαιτήσεις, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το μέγεθος του σπιτιού που κυμαίνεται από ένα σπίτι ενός υπνοδωματίου σε ένα οικογενειακό σπίτι.

Εκτός από την προσιτή τιμή και την ομορφιά, το σπίτι M.A.Di είναι φιλικό προς το περιβάλλον και διαθέτει ηλιακούς συλλέκτες και φώτα LED.

Τα σπίτια παράγονται τώρα στην Ιταλία, αλλά μπορούν να μεταφερθούν σε άλλες χώρες.