Η βαλίτσα με τη σορό της 8χρονης ανασύρθηκε την Κυριακή και διαπιστώθηκε πως ανήκει στην Elena Natalia λόγω του μεγέθους των οστών που βρέθηκαν μέσα. Η Elena Natalia ήταν κόρη της 36χρονης Livia που δολοφονήθηκε από τον Νίκο Μεταξά.

Μητέρα και κόρη είχαν δολοφονηθεί από τον 35χρονο ίλαρχο τον Οκτώβριο του 2016. Ο Μεταξάς ομολόγησε πως αφού τις σκότωσε έβαλε τις σορούς μέσα σε βαλίτσες και τις εξαφάνισε στην «Κόκκινη Λίμνη».

Πλέον διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό τρίτης βαλίτσες στην «Κόκκινη Λίμνη» μέσα στην οποία βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα τα οστά της 28χρονης Maricar από τις Φιλιππίνες που δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Ταυτόχρονα άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra, κόρης της Mary Rose, στη λίμνη Μεμί.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί οι σοροί πέντε θυμάτων: Livia Florentina Bunea, Elena Natalia Bunea, Mary Rose Tiburcio, Khadka Anu, Arian Palanas Lozano.

«Έπαιρνε τρόπαια από τα θύματά του»

Serial killer και σεξουαλικό δράστη σαδιστικού τύπου που παίρνει ικανοποίηση από τις πράξεις του και δεν νιώθει ενοχές χαρακτηρίζουν τον 35χρονο Νίκο Μεταξά εγκληματολόγοι.

Σύμφωνα με εγκληματολόγους που μίλησαν στον ΑΝΤ1, ο 35χρονος έκρυβε μέσα του έναν εξαιρετικά βίαιο χαρακτήρα.

«Οι δράστες αυτοί αντλούνε ευχαρίστηση και ικανοποίηση μέσα από το σαδισμό, μέσα από το φόνο, μέσα από τον πόνο που προκαλούν στα θύματά τους. Δεν έχει καθόλου ενσυναίσθηση, δεν καταλαβαίνει δηλαδή τον πόνο που προκαλεί στο θύμα του, δεν έχει σε δεύτερο χρόνο το αίσθημα της ενοχής», αναφέρει η εγκληματολόγος Μαρία Τσιλιάκου.

«Είδαμε ότι έπαιρνε τρόπαια από τα θύματά του, φωτογραφίες, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα είχε ανωνυμία. Συνηθίζουν μέσα από το έγκλημα και τον σαδισμό να αντλούν την ευχαρίστησή τους και αυτό δεν έχει όριο», συμπληρώνει η κυρία Τσιλιάκου.

Σύμφωνα με την έρευνα του εγκληματολόγου Άγγελου Τσικρή, στην Ελλάδα τέτοιου τύπου υποθέσεις δεν ξεπερνούν το 1% των υποθέσεων ανθρωποκτονίας με πρόθεση και όταν εμφανίζονται τραβούν όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είναι κλασσικές περιπτώσεις όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, σαν τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Πρόκειται για δολοφόνους που κρύβουν μία δεύτερη ζωή. Έχουν και δεύτερο ρόλο ο οποίος είναι βαθύτατα εγκληματογενής και απόλυτα παθολογικός», λέει ο κ. Τσικρής.

19χρονη κατήγγειλε βιασμό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του offsite.com.cy, ενώπιον των αρχών, υπάρχει καταγγελία από 19χρονη γυναίκα πως ο 35χρονος τη βίασε. 

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, στις αρχές του 2017 την πήρε με το αυτοκίνητο του για να τη φωτογραφίσει. Την μετέφερε σε άγνωστη περιοχή και τη βίασε στο αυτοκίνητο του ενώ - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 19χρονης - ο 35χρονος κατέγραψε σε βίντεο την πράξη του.

Η 19χρονη φέρεται να ομολόγησε το βιασμό της τόσο σε φίλη της όσο και στην πρώην σύζυγο του 35χρονου. Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο Ορέστης γνώρισε το θύμα και συνομιλούσε μαζί του στο Badoo.

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Τα θύματα του Νίκου Μεταξά:

Σεπτέμβριος 2016

Livia Florentina Bunea, 36 ετών (Ρουμανία)

Elena Natalia, κόρη της Livia Florentina, 8 ετών

Ο serial killer ομολόγησε πως οι σοροί τους είναι σε βαλίτσες στην «Κόκκινη Λίμνη»

Δεκέμβριος 2017

Maricar Valdez Arquilla, 29 ετών (Φιλιππίνες) - Ο serial killer ομολόγησε πως η σορός της είναι σε βαλίτσα στην «Κόκκινη Λίμνη»

Μάιος 2018

Mary Rose Tiburcio, 38 ετών (Φιλιππίνες) – Η σορός της εντοπίστηκε στο μεταλλείο του Μιτσερού

Sierra, κόρη της Mary Rose, 6 ετών – Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό της σορού στη λίμνη Μεμί

Ιούλιος 2018

Arian Palanas Lozano, 28 ετών (Φιλιππίνες) – Η σορός της εντοπίστηκε στο μεταλλείο του Μιτσερού

Καλοκαίρι 2018

Khadka Anu (Νεπάλ) – O serial killer ομολόγησε πως η σορός της βρισκόταν στο πεδίο βολής στην Ορούντα