Ο φαρσέρ του YouTube, Κανγκούα Ρεν, τιμωρήθηκε για την φάρσα «Oreo γεμάτο με οδοντόκρεμα» σε έναν άστεγο άνδρα στη Βαρκελώνη.

Ο φαρσέρ κρίθηκε ένοχος για παραβίαση της ηθικής ακεραιότητας του άστεγου.

Η φάρσα με το Oreo το οποίο είναι γεμιστό με οδοντόκρεμα είνα από τις πιο δημοφιλεί φάρσες και συνήθως... παίζεται μεταξύ φίλων και συγγενών. 

Αν και ο YouTuber είναι πιθανό να εξαγοράσει το χρόνο φυλάκισης καθώς ο ισπανικός νόμος επιτρέπει ποινές μικρότερες των δύο ετών για τους πρώην παραβάτες σε μη βίαια εγκλήματα να εξαγοράζονται, παράλληλα του απαγορεύθηκε από όλα τα social media να έχει λογαριασμό για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ο Ρεν, ο οποίος έχει περίπου 1,2 εκατομμύρια followers, έκανε τη φάρσα το 2017, δεχόμενος μια «πρόκληση».

Το βίντεο της φάρσας του είχε πάνω από 111 εκατομμύρια προβολές, κερδίζοντας έτσι περισσότερα από 2.000 ευρώ μέσω διαφημίσεων που έπαιζαν στο βίντεο.

Στο βίντεο, που έχει διαγραφεί έκτοτε, ο Ρεν ανέφερε ότι «ίσως έχω ξεπεράσει λίγο τα όρια, αλλά κοιτάξτε τη θετική πλευρά: Αυτό θα τον βοηθήσει να καθαρίσει τα δόντια του, νομίζω ότι δεν τα έχει καθαρίσει από τότε που έγινε φτωχός».

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης στο δικαστήριο, ο Ρεν υπερασπίστηκε την πράξη του  υποστηρίζοντας ότι κάνει μόνο πράγματα που γίνονται viral, καθώς στους ανθρώπους αρέσουν «άρρωστα πράγματα».