Όχι μόνο εξακολουθούσε να νοιάζεται για τη σύζυγό του, αλλά ανησυχούσε πως τα παιδιά του θα έπαιρναν τα νέα ότι άφηνε τη μητέρα τους για έναν άλλο άνδρα.

Ευτυχώς για τον Τζακ, παρά την αρχική τους έκπληξη, συνεχίζει αν διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τις τρεις ενήλικες κόρες. «Όταν ανακοίνωσε πως είμαι ομοφυλόφιλος, μερικοί άνθρωποι ήταν συγκλονισμένοι, αλλά άλλοι είπαν ότι είχαν πάντα μια υποψία» είπε ο 61χρονος στην Βρετανική Mirror.

«Για μένα ήταν μια ανακούφιση. Είχα παντρευτεί στην ηλικία των 19 ετών και αγαπούσα τη γυναίκα μου. Το αν είμαι γκέι δεν ήταν κάτι που συζητήθηκε ποτέ. Τα πρώτα δέκα χρόνια έζησα μια καλή ζωή και μου άρεσε να βλέπω τις κόρες μου να γεννιούνται και να μεγαλώνουν, αλλά τότε αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα άρχισαν να γεμίζουν το μυαλό μου.

Έμεινα στο γάμο μου για χάρη των παιδιών μου, ήθελα να περιμένω μέχρι να μεγαλώσουν. Όταν τελικά ανακοίνωσα τις προτιμήσεις μου, ήταν μια τέτοια ανακούφιση. Τελικά θα ζούσα τη ζωή που ήθελα κι όχι μια διπλή ζωή» είπε χαρακτηριστικά.