Ο ύποπτος και δύο άλλοι άνδρες εντοπίστηκαν από μια ομάδα εκδικητών στο Πάρκο Ελεφαντοστού της Νότιας Αφρικής, την ώρα που, όπως λένε οι πληροφορίες, βίαζαν ομαδικά ένα 14χρονο κορίτσι και μια 18χρονη. Δύο από τους άνδρες κατάφεραν να ξεφύγουν, αλλά ο τρίτος πιάστηκε από την ομάδα των ανδρών και σκοτώθηκε. Δεν είναι γνωστό πώς ακριβώς πέθανε, αλλά οι όρχεις του είχαν αποκοπεί ως μέρος της επίθεσης. Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Κυριακή

Η αστυνομία ξεκίνησε μια έρευνα για τον βιασμό των δύο εφήβων, η οποία έλαβε χώρα από άντρες που είχαν μαχαίρια και ένα πυροβόλο όπλο.

Ερευνούν επίσης τον θάνατο του άνδρα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Λουντζέλο Ντλαμίνι δήλωσε: «Οι ισχυρισμοί είναι ότι δύο κορίτσια που περπατούσαν στο Lindokuhle αντιμετώπισαν υπόπτους οπλισμένοι με μαχαίρι και πυροβόλο όπλο.

«Οι ύποπτοι έπειτα τις βίασαν επανειλημμένα.»

Ο ευνουχισμός πραγματοποιήθηκε στο Ivory Park στη Νότιο Αφρική

Ο κ. Ντλαμίνι πρόσθεσε ότι ο όχλος αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του και ζήτησε αυτό να μην επαναληφθεί όταν τα ονόματα των ανδρών δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Η αστυνομία της Νότιας Αφρικής προειδοποίησε τους ανθρώπους να μην προσπαθήσουν να πιάσουν τους εικαζόμενους εγκληματίες.

Η αστυνομία έγραψε στο twitter: «Η @SAPoliceService προειδοποιεί τα μέλη της κοινότητας να μην πάρουν το νόμο στα χέρια τους, αφού ένας ύποπτος βιασμού υπέστη θανάσιμη επίθεση στο Ivory Park».

Η αστυνομία εξακολουθεί να λέει ότι αναζητά τους άλλους δύο υπόπτους.