Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν 18χρονο σε μπαρ του Nantucket της Μασαχουσέτης, το 2016. Ο Σπέισι δήλωσε αθώος.

Μεταξύ των εγγράφων που έδωσε στη δημοσιότητα ο συνήγορος του ηθοποιού, περιλαμβάνονται και screenshots από τα μηνύματα που το θύμα αντάλλαξε με την κοπέλα του το βράδυ που τον παρενόχλησε ο Σπέισι.

Τα μηνύματα που φαίνεται να ξεκινούν από τη μέση της συζήτησης και, σύμφωνα με τους δικηγόρους του ηθοποιού δεν λένε όλη την ιστορία, γράφει ο νεαρός: «Με περιτριγυρίζει στο μπαρ, ζήτησε το τηλέφωνό μου και μού ζήτησε να βγούμε». Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι ο Κέβιν Σπέισι «έχει πιάσει το πόδι του» και «έπιασε το γεννητικό του όργανο οκτώ φορές», και «άνοιξε το φερμουάρ του» και «χριστέ μου, μου έβγαλε το παντελόνι». Ζητά επανηλειμμένα για βοήθεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης ενώ σε άλλο μήνυμα γράφει: «πήρα το αυτόγραφο και μια... απίστευτη ιστορία».

Οι δικηγόροι του διάσημου ηθοποιού υποστηρίζουν ότι τα μηνύματα αυτά δεν λένε την πλήρη ιστορία και λείπουν κομμάτια των διαλόγων γι' αυτό ζήτησαν από το δικαστήριο να γίνει έρευνα και να αποκαλυφθεί ολόκληρη η συνομιλία που είχε το θύμα με την κοπέλα του εκείνο το βράδυ.