Προεκλογική συγκέντρωση μέσα στην εκκλησία του χωριού Λέκλι στο Αργυρόκαστρο πραγματοποίησε ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού κόμματος για τη δημαρχία, Τέρμετ Πέτσι, με τον ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Φατμίρ Μεντίου να κατηγορεί τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, ότι καταστρέφει ότι έχει χτίσει η Αλβανία τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας στο σημείο, σήμερα, να βεβηλώνουν μέχρι και ιερούς ναούς.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook ο Τέρμετ Πέτσι έγραψε για την προεκλογική συνάντηση που πραγματοποίησε μέσα στην εκκλησία πως εκεί ανέφερε τις προτεραιότητες που έχει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

«Η εστίαση μας σε αυτό το 4 χρονο θα είναι το χωριό και όλη η ενέργεια μας θα επικεντρωθεί στην αγροτική υποδομή. Έχουμε επίσης ξεκινήσει κάποια έργα, όπου με την κατασκευή ενός εργοστασίου, θα διευκολυνθεί η αγορά προϊόντων κρέατος. Παράλληλα θα δημιουργήσουμεσύγχρονες συνθήκες και για την καλλιέργεια ιατρικών φυτών. Θα προσπαθήσουμε για την άρδευση της γεωργικής γης και τα αποθέματα νερού, κάτι που θα επηρεάσει τις οικονομίες των οικογενειών στην περιοχή», έγραψε ο Πέτσι.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο, από την πλευρά του ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Φατμίρ Μεντίου, σύμμαχος του Δημοκρατικού Κόμματος του Λουλζίμ Μπάσα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα ότι καταστρέφει ότι κατάφερε να κερδίσει η Αλβανία μέσα σε αυτά τα χρόνια.

«Οι Σοσιαλιστές δεν θέλουν να ξέρουν για Θεό ή θρησκευτικά ιδρύματα. Ο Ράμα και οι υποψήφιοί του δεν θέλουν να ξέρουν όχι μόνο για το Σύνταγμα, του νόμους και την πολυφωνία, αλλά ούτε για τον Θεό και τις εκκλησίες. 

Οι ομοϊδεάτες του κατέστρεψαν τις εκκλησίες και τα τζαμιά, σκότωσαν και φυλάκισαν ανθρώπους και σήμερα βεβηλώνουν τους ναούς. Αγνοούν τους ηγέτες των θρησκευτικών  κοινοτήτων και μέσα στην προεκλογική τους εκστρατεία παρασύρουν και τις εκκλησίες. Η εξουσία του εγκλήματος, της διαφθοράς και της δικτατορίας  δεν έχει ενδοιασμούς, ο Ράμα καταστρέφει ό, τι οι Αλβανοί  κέρδισαν και έχτισαν αυτά τα χρόνια», έγραψε ο Μεντίου στο Facebook.

Δείτε τη συλλογή με τις φωτογραφίες: