Η πριγκίπισσα Χάγια εγκατέλειψε τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, σεΐχη του Ντουμπάι  και από εκείνη την ημέρα τα σενάρια… δίνουν και παίρνουν.

Κάποιοι λένε ότι την κακοποιούσε ο σύζυγός της, κάποιοι ότι έμαθε για τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε την κόρη του Λατίφα, ενώ το τελευταίο δημοσίευμα αναφέρει πως φοβήθηκε ότι θα υποστεί τα ίδια με εκείνη γιατί είχε συνάψει σχέση με τον σωματοφύλακά της. 

Σύμφωνα με τους Times, ο σεΐχης έφτασαν απροειδοποίητα στο Λονδίνο και έπιασε στα «πράσα» την Χάγια με τον σωματοφύλακά της.

Ανώνυμη πηγή από τη βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι, την οποία επικαλείται ο βρετανικός Τύπος, υποστηρίζει πως τον περασμένο Μάιο, ο Σεΐχης έκανε απροειδοποίητη έφοδο στο σπίτι τους στο Λονδίνο και βρήκε τη σύζυγό του και τον Βρετανό σωματοφύλακά της σε τρυφερά ενσταντανέ. 

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ βρισκόταν μεν στους γάμους των γιων του, αλλά καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα, αφού του είχε μπει στο μυαλό η υποψία ότι η σύζυγός του τον απατά και έτσι αποφάσισε να πάει απροειδοποίητα στην έπαυλη και έτσι διαπίστωσε πως η πριγκίπισσα Χάγια τον απατούσε.

Η πριγκίπισσα Χάγια βρίσκεται στο Λονδίνο και έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.