Ένα tweet ενός δημοσιογράφου από τον Λευκό Οίκο ανέφερε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είπε: «ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ… Ξέρετε κάτι; Πέθανε… Ήμουν εκεί».

Αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα στους δύο άντρες.

Μόλις μία ώρα μετά το ποστάρισμα ο Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος φυσικά είναι ζωντανός πέρασε στην αντεπίθεση, σχολιάζοντας «Είμαι ακόμα εδώ. Θέλετε να συγκρίνουμε τις φορολογικές μας δηλώσεις με τον κ. Τραμπ».

Ο δημοσιογράφος πάντως διευκρίνισε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόταν στο χαρακτήρα του «Εξολοθρευτή» όταν είπε ότι «πέθανε».

Η κόντρα των δύο ανδρών ξεκίνησε το 2017, όταν ο διάσημος ηθοποιός προσπάθησε ν’ αναβιώσει το reality «The Apprentice», στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Αμερικανός πρόεδρος για 14 σεζόν, ωστόσο ο Σβαρτσενέγκερ γύρισε μόλις μία σεζόν, καθώς όπως δήλωσε το εγχείρημα απέτυχε επειδή συνέχισε να σχετίζεται με τον κ. Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναζωπύρωσε τη διαμάχη, νωρίτερα εντός της εβδομάδας, όταν επιτέθηκε στον γνωστό ηθοποιό για την συμμετοχή στο σόου.

«Έδωσα στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ένα κορυφαίο σόου. Και αντί να πάρουν έναν κορυφαίο ηθοποιό, προτίμησαν τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Ξέρετε κάτι; Πέθανε. Ήμουν εκεί 12 χρόνια και για 14 σεζόν και πήραν έναν ηθοποιό, ο οποίος το πεθαίνει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έσπασε μία παράδοση ετών, όταν είχε αρνηθεί να δημοσιοποιήσει τα δημοσιονομικά του στοιχεία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Πηγή: independent