Τα παιδιά κρέμονται στο κενό ενώ ο πατέρας τους πιάνει του κεφάλι του και ουρλιάζει στην προσπάθειά του να τα προσεγγίσει.

Η 5χρονη Ριχάμ, τραυματισμένη μέσα στα χαλάσματα προσπαθεί να κρατήσει την επτά μηνών Τούκα μετά τον βομβαρδισμό του κτηρίου. Ωστόσο οι δυνάμεις της 5χρονης την εγκατέλειψαν μετά από λίγο με αποτέλεσμα το μωρό να πέσει στο κενό και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Στην φωτογραφία-σοκ φαίνεται και ο πατέρας, ο οποίος έντρομος ουρλιάζει βλέποντας το ένα του παιδί να είναι καταπλακωμένο από τα συντρίμμια και το άλλο να κρέμεται στο κενό.

Ο δημοσιογράφος Μπασάρ Αλ Σείχ απαθανάτισε τη συγκλονιστική στιγμή και ανέφερε πως τα κοριτσάκια έπεσαν στο κενό από τον πέμπτο όροφο.

Ο δημοσιογράφος αφού απαθανάτισε την στιγμή, έκλεισε αμέσως μετά την μηχανή του και έτρεξε να βοηθήσει μαζί με τους άνδρες των σωστικών συνεργείων.

Σύμφωνα με την Daily Mail η πεντάχρονη Ριχάμ δεν βρίσκεται πια στη ζωή, καθώς κατέληξε στα τραύματά της λίγη ώρα αργότερα και αφού είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Από την άλλη το επτά μηνών κορίτσι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ωστόσο οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, καθώς συριακό μέσο μεταδίδει πως τα κορίτσια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ότι η κατάστασή τους είναι μεν σοβαρή, αλλά κρίνεται σταθερή.

«Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην Ερυθρά Ημισέληνο, όπου τους ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να βοηθήσουν και στη συνέχεια μετακινήθηκαν σε άλλο νοσοκομείο της πόλης της Συρίας», αναφέρει το συριακό δημοσίευμα.